Olm buşido sana nolmuş...Konuda dönen muhabbetleri okurken ben...
Sksksksk
Olm buşido sana nolmuş...Konuda dönen muhabbetleri okurken ben...
Sksksksk
Şüpheyle bakmak lazım sonuçta ne çarlar var burada sen daha iyi bilirsin.
Bizim @artyomdh aramız böyleKüfretseydin olm bune.
MW konusunda uyardım dinlemedin şimdi dinle. Çerlobiloyla muhabbeti çok uzatma bir gün bir bakmışsın yutup sayfan kapanmış forum üyeliğin silinmiş.Şüpheyle bakmak lazım sonuçta ne çarlar var burada sen daha iyi bilirsin.
Karahanlı gibi adam. Aşağıda kargaşa olsun ki yukarıya kurtarıcı gözüyle bakılsın. Tv izlerken kanal değiştirir gibi kavgayı yönetiyor.O sırada invi
İşte böyle bir adam Tiksav. Hem iftira atar. Hem böyle hakaret eder bize... Kalp bırakmadı kıra kıra.Küfretseydin olm bune.
Başta kendisi sağlam kazık değil zaten, seni düşmanı uyutmak için milletin masaya meze yapmaya çalışıyor da iyi toparladın sen.Şüpheyle bakmak lazım sonuçta ne çarlar var burada sen daha iyi bilirsin.
Kendime reset attım... gençleştim resmen... bu kadar mı farkeder... skskkzzOlm buşido sana nolmuş...
Kendini tek kelime savunmuyor çünkü anladı sonuç vermeyeceğini. Yeni potansiyel kurban peşinde olduğuna eminim @ch3rlo nun.MW konusunda uyardım dinlemedin şimdi dinle. Çerlobiloyla muhabbeti çok uzatma bir gün bir bakmışsın yutup sayfan kapanmış forum üyeliğin silinmiş.
İşte böyle bir adam Tiksav. Hem iftira atar. Hem böyle hakaret eder bize... Kalp bırakmadı kıra kıra.