Sana tokat basarken gördüm hatta çok kişi gördü tek ben de değilim gerçi sen de iyi karşılık verdin ona hakkını yemeyelim.Sodex zamanında tokadı basmış diyorum. Ben arkadaşımı övüyorum burada
Sana tokat basarken gördüm hatta çok kişi gördü tek ben de değilim gerçi sen de iyi karşılık verdin ona hakkını yemeyelim.Sodex zamanında tokadı basmış diyorum. Ben arkadaşımı övüyorum burada
Yav he heSiz Zoro'ya sadakatinizde sınıfta kaldınız diye bizi de aynı sandın heralde Mc gill kardeşş
https://youtube.com/shorts/7VopOCG7tBs?feature=share3
Nerden baksan kral hareketSodex zamanında tokadı basmış diyorum. Ben arkadaşımı övüyorum burada
61li sağlam ayakkabı değil zaten pek. Önce şakalaşıyor, en ufak teste hemen bıçağını çekiyor. Çocuk katleden karakter fanı sonuçta, arkayı kollamak lazım.Tikşevli ile aramda bir husumet yok ama 61li konusunda dikkatli olmak lazım.
Faydalanan olduğunu pek sanmıyorum ya en fazla eğlence çıkıyordur birilerine o da umurumda değil zaten.
Ya senin böyle aniden ciddiye sarmalarına bayılıyorum artıkFaydalanan olduğunu pek sanmıyorum ya en fazla eğlence çıkıyordur birilerine o da umurumda değil zaten.
Bu ortam insanı biraz daha saldırgan olmaya itiyor ya özellikle herhangi bir lobiye dahilsen.
Lobinin verdiği güvenSanji lobisi öldü
Lawcılar öldü
Luffy lobisi öldü
Kılıç lobisi öldü
Amiral lobisi öldü
İşte biz Hurdacılar karşınızdayız.
Şaka bir yana eski kılıç tayfa sağlamdı ama ayakta tek biz kaldık
Yutup sayfanı görene kadar sana inanıyordum "biraz daha saldırgan" kısmındaki biraza vakıf olunca mevzu koptu bendeBu ortam insanı biraz daha saldırgan olmaya itiyor ya özellikle herhangi bir lobiye dahilsen.
Lobinin verdiği güven
Çok pasif agresif var, ondandırBu ortam insanı biraz daha saldırgan olmaya itiyor ya özellikle herhangi bir lobiye dahilsen.
Bizim lobi hakkında en çok içerik yapanlardan biri kendisi zaten. Çizim yeteneği de olduğu için ekstra tehlikeli.61li sağlam ayakkabı değil zaten pek. Önce şakalaşıyor, en ufak teste hemen bıçağını çekiyor. Çocuk katleden karakter fanı sonuçta, arkayı kollamak lazım.
Ya aslında her söyleneni ciddiye almıyorum ama çok anlaşılmayabiliyor bazen yazı üzerinden.Ya senin böyle aniden ciddiye sarmalarına bayılıyorum artık