Aman reis Garp sevdası başka bir şeydir, şakası olmaz.Garp seviyor diye sempati duyuyordum ama şimdi yine kavgaya sokacak bizi.
Aman reis Garp sevdası başka bir şeydir, şakası olmaz.Garp seviyor diye sempati duyuyordum ama şimdi yine kavgaya sokacak bizi.
Sodex tartışmalarında gözlemlenen bazı hareketlerBöyle ciddi gibi ama ciddi değil gibi de. Karşıdakini bir an ciddi sanıp gazlanıyor, sonra yav çok mu abarttık diye özür diliyor.
Yeri doldurulamaz bir sevda.Aman reis Garp sevdası başka bir şeydir, şakası olmaz.
Fazla temiz kalpli olunca böyle oluyor işte yapacak bir şey yok.Böyle ciddi gibi ama ciddi değil gibi de. Karşıdakini bir an ciddi sanıp gazlanıyor, sonra yav çok mu abarttık diye özür diliyor.
Ah nerde eski kılıç tayfa...
Anakin'in kötü tecrübeleri var belli :dd@ch3rlo gardını indirdiğin an o bebeksi yüzün altındaki Freddy Krueger ile tanışacaksın. Dobarlan bıragma gendini.
Fazla temiz kalpli olunca böyle oluyor işte yapacak bir şey yok.
@Sodex bak bunlar yine sırtlan gibi pusuda bekliyor, bi gözün ensende olsun. Özellikle 61li ve geçen haftaki tartışmadan buruk ayrılan Tikveşli.@ch3rlo karakteri de sor ne diyecek merak ettim.
İşte herkes senin bu temiz kalbinden faydalanıyor gibi görünüyor.Fazla temiz kalpli olunca böyle oluyor işte yapacak bir şey yok.