Evet. Az önce biraz kızdırdık, şu an çizim yapıyor saldırmak için.Bizim lobi hakkında en çok içerik yapanlardan biri kendisi zaten. Çizim yeteneği de olduğu için ekstra tehlikeli.
Ya aslında her söyleneni ciddiye almıyorum ama çok anlaşılmayabiliyor bazen yazı üzerinden.
Ben sizi seviyorum be. Çatışmanın dibini sünnetleyerek sıyırıp kaosun suyuna ekmek banan @ch3rlo sağından yaklaşıyor ama dikkat et. Neticede tanıyoruz kendisini.Bizim lobi hakkında en çok içerik yapanlardan biri kendisi zaten. Çizim yeteneği de olduğu için ekstra tehlikeli.
Ya aslında her söyleneni ciddiye almıyorum ama çok anlaşılmayabiliyor bazen yazı üzerinden.
Kötü niyetle yapmadığını biliyorum zaten benim içinde geçerli aynısı. Ama artık birkaç kişi hariç kimseye güvenmiyorum zaten en iyisi herkese karşı dikkatli olmak.Ben sizi seviyorum be. Çatışmanın dibini sünnetleyerek sıyırıp kaosun suyuna ekmek banan @ch3rlo sağından yaklaşıyor ama dikkat et. Neticede tanıyoruz kendisini.
Sen nerden tanıyorsun beni?Ben sizi seviyorum be. Çatışmanın dibini sünnetleyerek sıyırıp kaosun suyuna ekmek banan @ch3rlo sağından yaklaşıyor ama dikkat et. Neticede tanıyoruz kendisini.
Yok ya bundan güzel karikatür ortamı var mı? Çizilecek durum zaten yaşanıyor.Evet. Az önce biraz kızdırdık, şu an çizim yapıyor saldırmak için.
Hem benim hem de @Whitebear D 'nin yorumlarını beğenirken oluşturmak istediği kaosu düşünen @Dattebayo..! 'nun kameraya yansıyan görüntüsü
Vay be ne hale gelmiş buralar. Herkeste bir güvensizlik, herkesin soluna sakladığı bir hançer, cebinde gizlediği kozlar falan. Ne biçim ortama düştük biz.Kötü niyetle yapmadığını biliyorum zaten benim içinde geçerli aynısı. Ama artık birkaç kişi hariç kimseye güvenmiyorum zaten en iyisi herkese karşı dikkatli olmak.