Bence King’e çekilen tarife @Azo feyfa ‘ya da çekilmeli. Şöyle bir iki sene istirahat etse kendine gelir @Skywalker @Headhunter
Merak etme 70 gün kaldı ondan sonra mükemmel bir istirahat sezonu gelecek.Bence King’e çekilen tarife @Azo feyfa ‘ya da çekilmeli. Şöyle bir iki sene istirahat etse kendine gelir @Skywalker @Headhunter
Sen ciddi ciddi alınıyosun, neyse ben şaka yapmıyorum artık sana. Biraz diğer konularda takıl, burası yormuş seniMerak etme 70 gün kaldı ondan sonra mükemmel bir istirahat sezonu gelecek.
1 2 gündür gerginlik seviyem şuralarda. Bu gün ilk defa forumda birine yoksay kullandım.Sen ciddi ciddi alınıyosun, neyse ben şaka yapmıyorum artık sana. Biraz diğer konularda takıl, burası yormuş seni
Adam fena Luccici çıktı ustalar @Whitebear D @Kuroro @Skywalker @II. Invictus @Tiksav LeeBu sanırım şahin. Yıllarca yaz aylarında dayımın yanında güvercin besledim,
2. Hesap olmamama rağmen 2. hesap dendi. Şimdide kendi yaşadığım anıyı anlatıyorum hırsız deniyor.@Skywalker Hikayeleri çalmış hem de komik olmayanlarını..