Cüneyt Arkın'un her yumruğunu rasengan etkisi yapan o sesler.Azmış,yeşilçam ın dövüş sesleri ile dövüleceksin.bak örnek atıyorum.
Cüneyt Arkın'un her yumruğunu rasengan etkisi yapan o sesler.Azmış,yeşilçam ın dövüş sesleri ile dövüleceksin.bak örnek atıyorum.
Gardaşım sizin bunu bölüm yorumlarında 1500 sayfa tartışmanız lazım@RedTeroR yine bir soy, kan, soylu hikayesi anlatmış.
Ben sana epeydir takılmıyorum zaten o konuda.@Skywalker @Büyük Korsan Kaidou @carpe d. em Anlaşma yapmak istiyorum. Bir daha bana 2. Hesap demeyeceksiniz. Onun karşılığında Luffy, ve Dragon hakkında kötü konuşmayacağım, devrimci lobisine sataşmayacağım. 61'siz 73'süz gibi şeyleri zaten çok az yapıyordum bundan sonra hiç yapmam. Bence iyi anlaşma.
Yok King geldikten sonra ben de takılmıyorum bu hususta, ortalığı karıştırmak için boş yapıyorBen sana epeydir takılmıyorum zaten o konuda.
Yok usta harbi ciddiyim. Anlaşmayı kabul edin bitsin. Ortalığı karıştırmak istesem her türlü karıştırırım.Yok King geldikten sonra ben de takılmıyorum bu hususta, ortalığı karıştırmak için boş yapıyor
Alınıyorum demen yeterli.Yok usta harbi ciddiyim. Anlaşmayı kabul edin bitsin. Ortalığı karıştırmak istesem her türlü karıştırırım.