Azim Yılmaz olan ismini değiştirdikten sonra @Azo feyfa ;
Caps konusuna yeni gelen üyelerle eski bir üyenin konuşması aşağı yukarı şu şekilde oluyor.
Aksi bir şey dersen olacakları biliyorsun evlat;Caps konusuna yeni gelen üyelerle eski bir üyenin konuşması aşağı yukarı şu şekilde oluyor.
Bu hangi dizi merak ettim şimdi baya da komikCaps konusuna yeni gelen üyelerle eski bir üyenin konuşması aşağı yukarı şu şekilde oluyor.
Sanırım ismi var bunlarmış.Bu hangi dizi merak ettim şimdi baya da komik
@Azim Yılmaz sen böyle kimseye cevap vermiyorsun ya. Bu millet seni bugün baş tacı yaptığı gibi yarın unutmasını da bilir. Çık konuş ve ahaliyi selamla. Balkon konuşması yap. Sana olan teveccühü boş çevirme.
@Skywalker Şu ilk mesajı okuduğumda insanlar o kadar mesaj yazıyor en azıdan cevap vereyim ayıp olmasın demiştim, aslında beni manipüle etmek içinmiş ne safmışım.İnanmak istemiştim...
Foruma alıştırdık ustam bunu bir iyilik olarak düşün.@Skywalker Şu ilk mesajı okuduğumda insanlar o kadar mesaj yazıyor en azıdan cevap vereyim ayıp olmasın demiştim, aslında beni manipüle etmek içinmiş ne safmışım.
@Feitan Bide bu var. Bana durduk yere king fanı dedi bende ne alaka ben king sevmiyorum dedim, adamın yaptığı montaja bak. Ben bile gerçek olduğuna inanmıştım. O zamanki saflığım aklıma geldikçe şöyle sinir basıyor.
Ya hayır konuş ya da sus. Konuşmaya başladığından beri ağzından hayırlı bir şey duymadık.@Skywalker Şu ilk mesajı okuduğumda insanlar o kadar mesaj yazıyor en azıdan cevap vereyim ayıp olmasın demiştim, aslında beni manipüle etmek içinmiş ne safmışım.
Şu iki mesajdan sonra caps konusundaki bütün olaylara, manipülasyon denemelerine karşı şöyle tepki vermeye başladım.Foruma alıştırdık ustam bunu bir iyilik olarak düşün.