Konu MW'ye sallamak olunca forum bambaşka. Ülke depremde böyle bütün olmadı böyle koordine hareket etmedi.
Zor durumda olan Kid olduğu halde millet Shanks'a sallıyor durumu dengelemeye çalışıyorum benÖyle, spo çıktığından beri bize sallıyorsun bir Shanks fanı dedik diye racon kestin.
Malzeme sağlam ve bol.Konu MW'ye sallamak olunca forum bambaşka. Ülke depremde böyle bütün olmadı böyle koordine hareket etmedi.
Tinerci lobisi dövüşümü mü izlemeye geldiniz modunda. Law kadar icraat yapamadığı an herkes bir amiral seçip dağılır köşesine. Durum kritikZor durumda olan Kid olduğu halde millet Shanks'a sallıyor durumu dengelemeye çalışıyorum ben
Millet diye sana diyor sanirim @MihawkZor durumda olan Kid olduğu halde millet Shanks'a sallıyor durumu dengelemeye çalışıyorum ben
Adam senle yola çıkmaya kalktı profil resmini felan değiştirdi aynı gün adamı patlatıp ortadan kayboldun diye resmini Shanks yapmış , nasıl bir adamsın yaMillet diye sana diyor sanirim @Mihawk
Adam senle yola çıkmaya kalktı profil resmini felan değiştirdi aynı gün adamı patlatıp ortadan kayboldun diye resmini Shanks yapmış , nasıl bir adamsın ya