Kenny Mihawk'a çok salladı, unutmadık o günleri.
Eğlence arıyorum ben, sallayacam tabi bundan doğal ne var sanki derdim yokmuş gibi manga karakteri yüzünden dertlenemem.
Bırak bunları 61siz. Shanks haterlarına ve amiralcilere karşı olan nefretin gurur tablosu. Göğsünü gere gere yap şovunu orta yolculuğu salla.Eğlence arıyorum ben, sallayacam tabi bundan doğal ne var sanki derdim yokmuş gibi manga karakteri yüzünden dertlenemem.
Sen ama başka karaktere sallayan adama gelip çöküyorsun, bu nasıl eğlence. @Mihawk Iki Shanks'a sallamış, adamın girtlağa bıcağı dayamışsın.Eğlence arıyorum ben, sallayacam tabi bundan doğal ne var sanki derdim yokmuş gibi manga karakteri yüzünden dertlenemem.
Slywalker gaza gelip hurdacıları kesmeye başlamış.Eğlence arıyorum ben, sallayacam tabi bundan doğal ne var sanki derdim yokmuş gibi manga karakteri yüzünden dertlenemem.
Beni karanlık tarafa çekme Skywalker güce denge getirmek için vardı.Bırak bunları 61siz. Shanks haterlarına ve amiralcilere karşı olan nefretin gurur tablosu. Göğsünü gere gere yap şovunu orta yolculuğu salla.
Bırak bunları 61siz. Shanks haterlarına ve amiralcilere karşı olan nefretin gurur tablosu. Göğsünü gere gere yap şovunu orta yolculuğu salla.
Biri Shanks'a veya yonkolara laf atınca 61sizSlywalker gaza gelip hurdacıları kesmeye başlamış.
Shanks kutsal çıksın sana söz, beraber çökelim.Sen ama başka karaktere sallayan adama gelip çöküyorsun, bu nasıl eğlence. @Mihawk Iki Shanks'a sallamış, adamın girtlağa bıcağı dayamışsın.