Sen de MW’yi hasım belledin iyice.
Sen de MW’yi hasım belledin iyice.
MW videoları iyi izleniyor usta ekmeğimizdeyiz bizde.Sen de MW’yi hasım belledin iyice.
BM dövüşü zamanı olması lazım. Birazcık can sıkıyorduk galiba o zamanAhsvvs bunu ne zaman yapmışım la
Üzüm üzüme baka baka demişlerSen de MW’yi hasım belledin iyice.
Aynı rakiple dövüşünce o aralar bayağı tartışma döndüydü el mecbur. Zoro’cu Luffy’ci tayfa da arkadan fişekliyordu.BM dövüşü zamanı olması lazım. Birazcık can sıkıyorduk galiba o zaman
MW benim hasmım değil WB vs Roger gibi dostça müsabaka atıyoruz arada. @II. Invictus usta iste Akainu gibi böğründen deliyor.Üzüm üzüme baka baka demişler
Evet ve herkes sallıyordu Kid'e o zaman. Sadece biz değildik.Aynı rakiple dövüşünce o aralar bayağı tartışma döndüydü el mecbur. Zoro’cu Luffy’ci tayfa da arkadan fişekliyordu.
MW videoları iyi izleniyor usta ekmeğimizdeyiz bizde.
Daha fazla gelecek. Geçenlerde bizim lobiyi bitirdiğini söylüyordu onun acısı çıkacak.
Olum ismimi ifşa etme bari :S videoyu revizyon et geri yükle Bu tayfa böyle oldukça ben daha çok sinirlenirim ama Tiksav yerine İnvik koymalıymışsın ROK ondan olur.
MW videoları iyi izleniyor usta ekmeğimizdeyiz bizde.
Bana çektiği videolarla arabayı yenilemiştir bile.Sen de MW’yi hasım belledin iyice.