korkunç bir adada içkisiz kalmış zoronun yanında devlet sırlarını söylesen anlayabileceğini sanmıyorum.Shanks hakkında konuşurlarken Zoro'nun offline olma kısmı hoş bir detay olmuş. İlk karşılaşmalarındaki ''halletmem gereken işler ve bir korsanı arıyorum'' bu ilkine göre daha göz ardı edilebilir detaylar. Ha böyle bir teori için tabiki göz ardı etmeye gerek yok:d
Yalnız burada tıpkı diğer teoriler gibi bazı cevaplar yaratırken aynı zamanda yeni sorular da ortaya çıkıyor. 2 sene boyunca Mihawk ile eğitim yapan Zoro'nun Shanks hakkında bir şeyler duymamış olma ihtimali yok. Özellikle Mihawk'ın shanks-luffy ilişkisini bildiğini biliyoruz. Malum ilk ödül posterini kaptığı gibi soluğu Shanks'ın yanında almıştı.
Güzel bir teori olmuş, baya keyif alarak okudum. Fakat katılmıyorum:d
Ben de zoronun shanks ile en azından 1 kere teke tek denk dövüşeceğini düşünüyorum sonuçta zamanında mihawkla duello yapan birisini yenerse ancak ona denk savaşabileceğini kanıtlar.Hem başka bir teoride karasakalın yanında yer alabileceği düşünülüyordu, ikisi bir arada mantıklı olur sonuçta ya shanks ı yenmek için tayfadan ayrılır ya da shanks düşman olur.(usopp olayında eğer usopp un gelmesi yerine luffy usopp a giderse bırakacağını söylemişti. Eğer sanjinin luffye daldığını öğrenirse iyice bozuşur oralar)
+Shansı hiç gözüm tutmadı babasını da sevmezdim.
Son düzenleme: