Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Korsan Avcısı Zoro'nun Kızıl Saç Shanks'la Hesaplaşması

Teori hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    139
Teori konusunda bile algı kasılıyor(!).... Ne zaman bitecek bunlar acaba?
İyi tamam da teoriye ne yazılsın o zaman yani luffy'nin seçilmiş olan ve herşeyi bitirecek, değiştirecek olan olduğunu sağır sultan biliyor. Gerçekten luffy'nin herşeyi başaracağı bu kadar barizken ne yazılsın tamam luffy joy boy olacak seri bitecek bu kadar mı? Ben şahsen bunu çok sığ bulurum, nerede heyecan, nerede gizem, keyif. Böyle bir %100 yanlış çıksa bile oda'nın yazımından şu ana kadar çok daha keyif sunduğu açık ben buna bakarım.

İyi tamam da teoriye ne yazılsın o zaman yani luffy'nin seçilmiş olan ve herşeyi bitirecek, değiştirecek olan olduğunu sağır sultan biliyor. Gerçekten luffy'nin herşeyi başaracağı bu kadar barizken ne yazılsın tamam luffy joy boy olacak seri bitecek bu kadar mı? Ben şahsen bunu çok sığ bulurum, nerede heyecan, nerede gizem, keyif. Böyle bir %100 yanlış çıksa bile oda'nın yazımından şu ana kadar çok daha keyif sunduğu açık ben buna bakarım.
Adam bir teori yazmış, ben de onun teorisine karşılık Luffy'nin taa serinin başındaki bir sözünü söyleyerek teorinin tutmayacağını ifade etmişim. Buraya kadar olan kısımdan herhangi bir sıkıntı yoktur zannımca. Ve de kendimce neden tutmayacağını ifade etmişim.

Ha rahatsız olduğun kısım Zoro ile alakalı kısımsa ona bir şey diyemem. Ortamı olduğunda Zoro'ya da birkaç şey söylemeyi seviyorum. Ne yaparsın, alışkanlık.

Adam bir teori yazmış, ben de onun teorisine karşılık Luffy'nin taa serinin başındaki bir sözünü söyleyerek teorinin tutmayacağını ifade etmişim. Buraya kadar olan kısımdan herhangi bir sıkıntı yoktur zannımca. Ve de kendimce neden tutmayacağını ifade etmişim.

Ha rahatsız olduğun kısım Zoro ile alakalı kısımsa ona bir şey diyemem. Ortamı olduğunda Zoro'ya da birkaç şey söylemeyi seviyorum. Ne yaparsın, alışkanlık.
Luffy’nin bir lafini soyledin diye teori kesin tutmayacak diye garanti yok ha bu arada ben de teorinin uç olduğunu düşünüyorum ama luffy’nin bir lafına binaen teori çöpe atılmamalı bu birincisi.
Yok zoro ile söylediğine rahatsız olmadım, ben zoro değilim, avukatı değilim bu hayali karakterden herhangi bir menfaatim de yok gerçi sen alışkanlık demişssin luffy ya da oda seninle menfaat birliğine gitmişse de onu bilemem :ehe:

Luffy’nin bir lafini soyledin diye teori kesin tutmayacak diye garanti yok ha bu arada ben de teorinin uç olduğunu düşünüyorum ama luffy’nin bir lafına binaen teori çöpe atılmamalı bu birincisi.
Yok zoro ile söylediğine rahatsız olmadım, ben zoro değilim, avukatı değilim bu hayali karakterden herhangi bir menfaatim de yok gerçi sen alışkanlık demişssin luffy ya da oda seninle menfaat birliğine gitmişse de onu bilemem :ehe:
İyi de bu bir teori. Sonucunda ya bu teorideki düşünceye katılacağım, ya da katılmayacağım. Ben de mangadaki geçen konuşmalara binaen teorinin tutmayacağını düşündüm. Yazan arkadaşı tebrik ediyorum, sonuçta ortaya bir düşünce koymuş ama bu düşünceye katılıp katılmamak bize bağlı. Ve ben en azından herhangi bir sebep göstermeden ''katılmıyorum'' demedim, en azından neden katılmadığımı da söyledim. Benim sözüm zaten teorinin tutmayacağını kanıtlamıyor ayrıca.

Söz konusu Luffy olunca ortak bir yol buluruz biz Oda ile :)

Söz konusu Luffy olunca ortak bir yol buluruz biz Oda ile :)
? Ne diyeyim allah kavuştursun. Bu arada ben de teorinin tutmayacağını düşünüyorum çünkü oda çocuk mangası gibi çiziyor ya iyi ya kötü keşke böyle ikircikli durumlar ilerde olsa da tayfa içi- tayfa dışı çelişkiler doğsa. En son usopp’u böyle tayfadan atacaktı kaptana karşı geldi diye atmadı ve o lüzumsuz karakter ne yazık ki hala bizimle.

Hatta Baratie de diyor ki, işte aradığım korsan bu.
Evet zaten fight öncesinde seni bulmak için evimi terk ettim diyor.
Bu arada Wano'lu tamirci de ciddi bir karakter değil, ilk chapterda yaptığı hatayla ile ilgili bir espri. Gönderme olarak aynı tipi Wano'da kullanıyor. Sonda bahsettiği aile de Kuina'nın ailesi.

Zaten Zoro'nun ailesinde olağanüstü bir şey (Ryuma'nın akrabası vs) çıkmaz, çıkarsa karakterin büyüsü bozulur. Zoro'yu özel yapan şey sıradan bir insan olarak olağanüstü şeyler başarması.
Teknoloji yok, meyve yok, genetik yok; saf irade ve kas.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık