Ahaha gözümden yaş geldi .Akainu aktif olurdu tabii. Sengoku, Garp, Shichibukai ekibi ve diğer 2 Amiral yine fazla ter atmazdı.
Squardo taktiği olmazdı bu sefer. Yerine BM'nin önüne birazcık abur cubur atarlardı.
Ahaha gözümden yaş geldi .Akainu aktif olurdu tabii. Sengoku, Garp, Shichibukai ekibi ve diğer 2 Amiral yine fazla ter atmazdı.
Squardo taktiği olmazdı bu sefer. Yerine BM'nin önüne birazcık abur cubur atarlardı.
Sengoku Garp yok zatenBu BM'de savaş zekası göremedim etrafındakiler olmasa feci yemleyebilirler taktiksel olarak. Sengokuyla WB'nin baş ettiği gibi karşı taktiksel hamleler yapabileceğine pek ihtimal veremiyorum arkadaşlar. Büyük topları da şöyle yapsak:
BM vs Sengoku+Garp
Pro+Smoothie vs Kuzan
Zeus+Kata vs Akainu
Snack+Cracker vs Kizaru
Hadi bunlar berabere bitse dışarda hala Mihawk Dof Kuma falan var ki BM'nin komutanlarından aşağısının alamayacağı isimler ki oyalayabilirlerse süper.
Marineford tarafı gömer gibi görünüyor. Son olarak, bana kalırsa herhangi bir yonkou tayfası MF'de zafer elde edemez ama denizciler de ciddi kayıp verirler.
Lafının altını doldurabilecek bu adamlar aynı zamanda.Bu yüzden de farklılar seri için.Luffy yonkouya atar yapıp hapise düşüyor,keza Kid.Fujitora kendisine emir veren üst rütbelisi ile kavga ediyor falan.Yani atar yapmak ile bitmiyor iş.Yoksa Croco Roger a bile atar yapar kıçımın kralı diye.O atarı yapabilecek seride tonla adam var onu diyorum.
4 yonkou + Luffy ,Kid,Smoker,Akainu,Fujitora bunlar benim gözlemimle atar yapılırsa kendine atar yapıyorlar ama icrat olarak neler yaparlar bilinmiyor.Akainu "şerefsiz" falan diyor da Akagami'ye ne yapabilecek o var ki bir şeyde yapamadı zaten.
Zaten konuyu okumadan Garp ve Sengoku'yu dahil etmişsin daha da vahim olanı Sengoku+Garp Bm'yi tutuyor.Oldu olacak Akainu'yu da verseydin yanlarına dengeli olurdu.Bu BM'de savaş zekası göremedim etrafındakiler olmasa feci yemleyebilirler taktiksel olarak. Sengokuyla WB'nin baş ettiği gibi karşı taktiksel hamleler yapabileceğine pek ihtimal veremiyorum arkadaşlar. Büyük topları da şöyle yapsak:
BM vs Sengoku+Garp
Pro+Smoothie vs Kuzan
Zeus+Kata vs Akainu
Snack+Cracker vs Kizaru
Hadi bunlar berabere bitse dışarda hala Mihawk Dof Kuma falan var ki BM'nin komutanlarından aşağısının alamayacağı isimler ki oyalayabilirlerse süper.
Marineford tarafı gömer gibi görünüyor. Son olarak, bana kalırsa herhangi bir yonkou tayfası MF'de zafer elde edemez ama denizciler de ciddi kayıp verirler.
Ben işte her yaptıkları atarın altını doldurabileceklerini sanmıyorum.MF'deki Shanks olayıda bana öyle geliyor ha sana başka türlü gelebilir.Seni yeneceğim diye atar yapmak var birde yenememek var altı dolmuş olmuyor bana göre.Lafının altını doldurabilecek bu adamlar aynı zamanda.Bu yüzden de farklılar seri için.Luffy yonkouya atar yapıp hapise düşüyor,keza Kid.Fujitora kendisine emir veren üst rütbelisi ile kavga ediyor falan.Yani atar yapmak ile bitmiyor iş.Yoksa Croco Roger a bile atar yapar kıçımın kralı diye.
Bakış açısına göre.Yani Wbye gözünü kırpmadan dalan adam veya adamlar şenkse her türlü dalar.Ben işte her yaptıkları atarın altını doldurabileceklerini sanmıyorum.MF'deki Shanks olayıda bana öyle geliyor ha sana başka türlü gelebilir.
O MF'de Karasakal'da daldı ama bir düşün niye daldı sorularının cevabını alacaksın bence.Karşısında Genç WB yoktu ama genç bir Shanks geldi MF'ye ve kalbide teklemiyordu veya göğsüne önceden girmiş bir kılıçta yoktu.Bakış açısına göre.Yani Wbye gözünü kırpmadan dalan adam veya adamlar şenkse her türlü dalar.
Karasakal konusunda yorum yapmak istemiyorum.Mangaka bu adamın karakterini hala oturtamadı.Wbye dalıyor,sonra ağlıyor,meyveyi alınca Garp+sengokuya atar yapıyor sonra da Sakazukiden kaçıyor.Hala oturmamış bir karakteri var gibi de neyse.O MF'de Karasakal'da daldı ama bir düşün niye daldı sorularının cevabını alacaksın bence.Karşısında Genç WB yoktu ama genç bir Shanks geldi MF'ye ve kalbide teklemiyordu veya göğsüne önceden girmiş bir kılıçta yoktu.
En başta yarasız bir WB inseydi MF'ye her şey zaten değişirdi Akainu delik açamazdı WB'ye çünkü aldığı yaradan dolayı kalbi teklemeyecekti savaşı Denizciler kazansa bile Akainu olmayacaktı.MF'de savaşırken sürekli ağzından yüzünden kan gelen WB'nin hain squardo yüzünden başına gelmeyen kalmadı kısacası.Zaten böyle kirli bir planın(sengoku tarafından) oyuna dahil olanda Akainu işini biliyor.Karasakal konusunda yorum yapmak istemiyorum.Mangaka bu adamın karakterini hala oturtamadı.Wbye dalıyor,sonra ağlıyor,meyveyi alınca Garp+sengokuya atar yapıyor sonra da Sakazukiden kaçıyor.Hala oturmamış bir karakteri var gibi de neyse.
Amirallerin Wbye saldırması için kalbine kılıç saplanmasına gerek yok.Bunu görmek zor olmamalı.Kizaru buna fazlası ile örnek ne kadar saldırısı ulaşamamış olsa bile.