Shanks çıktı ama o nasıl olacak Adama saldırmaya cesaret bile edemedilerHiç bir yonkou Mfden sağ çıkamaz.
Mangakanın tercihi.Wbye gözü kapalı saldıran adamlar şenksten korkuyor dersen de sen bilirsin yaniShanks çıktı ama o nasıl olacak Adama saldırmaya cesaret bile edemediler
Akainu herkese it gibi saldırıyordu shanks gelince kuyruğunu kıstırdı durdu.Mangakanın tercihi.Wbye gözü kapalı saldıran adamlar şenksten korkuyor dersen de sen bilirsin yani
Sengoku girdi araya.Akainu şenkse sen ne ariyorsun burda deyip küfür ediyordu.Akainu herkese it gibi saldırıyordu shanks gelince kuyruğunu kıstırdı durdu.
WB'yi oraya handikaplı şekilde yollamak, gücünü kısmak, müttefiklerini ezik göstermek ve senin böyle düşünmeni sağlamak da Oda'nın tercihiydi Buldular yaşlı adamı öldürdüler. Sonuç olarak Oda'nın eserini okuyoruz o yüzden ''Oda'nın tercihi'' bir bahane olmuyor. Kime cesaret edemedi işte olan buMangakanın tercihi.Wbye gözü kapalı saldıran adamlar şenksten korkuyor dersen de sen bilirsin yani
O sahneyi atsana bana. Sengoku'nun araya girip Akainu'yu engellediği yeri görmek istiyorum. Tüm WB korsanlarını ''korsan'' oldukları için öldürmek isteyen Sengoku Shanks'a karşı neden Akainu'yu durdursun? Ha o da korkmuş olabilir başımıza bir iş gelir dur diye ama ben öyle bir sahne hatırlamıyorum.Sengoku girdi araya.Akainu şenkse sen ne ariyorsun burda deyip küfür ediyordu.
Shanks geldikten sonra Akainu ortalıkta yok abi gözükmüyor bileSengoku girdi araya.Akainu şenkse sen ne ariyorsun burda deyip küfür ediyordu.