Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Koca Ana Korsanları vs. Marineford

Hangi taraf alır?


  • Kullanılan toplam oy
    93
BM korsanları alır. Oda ''en güçlü adam'' ünvanının içini fazla dolduramadı. WB dışında tayfası sönük kaldı. Şu ana kadar gördüğümüz BM astları WB'nin astlarından Marco dışında üstün geldi bana. O yüzden aynı durumda BM korsanları olsa MF diye bir yer kalmazdı.
 
Kararsız yok mu ya ? Ast yorumu olarak üstteki arkadaşa katılıyorum. Jozu - Vista - Marco hariç diğer astlar gerçekten çöp ve çöp ötesi adamlar. Konuyla ilgili diyebileceğim BM 2 amirali alır.
 
Mangakanın tercihi.Wbye gözü kapalı saldıran adamlar şenksten korkuyor dersen de sen bilirsin yani :D
WB'yi oraya handikaplı şekilde yollamak, gücünü kısmak, müttefiklerini ezik göstermek ve senin böyle düşünmeni sağlamak da Oda'nın tercihiydi :D Buldular yaşlı adamı öldürdüler. Sonuç olarak Oda'nın eserini okuyoruz o yüzden ''Oda'nın tercihi'' bir bahane olmuyor. Kime cesaret edemedi işte olan bu :D
Sengoku girdi araya.Akainu şenkse sen ne ariyorsun burda deyip küfür ediyordu.
O sahneyi atsana bana. Sengoku'nun araya girip Akainu'yu engellediği yeri görmek istiyorum. Tüm WB korsanlarını ''korsan'' oldukları için öldürmek isteyen Sengoku Shanks'a karşı neden Akainu'yu durdursun? Ha o da korkmuş olabilir başımıza bir iş gelir dur diye ama ben öyle bir sahne hatırlamıyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık