Soh bahsimi arttırmıştım onayladın dimi?İnerse eğer, Selim size çok çektirir.Büyük oynuyorsunuz.
Hadi bakalım 5'e 23'sünüz.
Çok demek haklı demek değildir dimi
Soh bahsimi arttırmıştım onayladın dimi?İnerse eğer, Selim size çok çektirir.Büyük oynuyorsunuz.
Büyük adamlar büyük oynar. Yoksa ne anlamı var ki. Bu arada avatarı bana istediğini yaptırabilir. Ama parantez içinde anlaştık zaten.İnerse eğer, Selim size çok çektirir. Büyük oynuyorsunuz.
Geçici zaten hepsi. Bahsin alındı.Belirli bir süre için yazarım.
Evet.Soh bahsimi arttırmıştım onayladın dimi?
Hadi bakalım 5'e 23'sünüz.
Çok demek haklı demek değildir dimi
Avatrın da Sakura olsun. :S Tamam tamam ağır oldu.Mom düşmez düşerse 1 ay boyunca "Gintama çöp bir seridir" yapacağım parantez içini. Avatar'da istiyor musunuz ?
Yorum konusu değil burası. İddianı söyle.Ben hala Luffynin bize göstermediği yetenekleri olduğunu düşünüyorum... Luffy,Law ile karşılaştığında tereddüt bile etmeden tüm yonkouları indireceğim dedi.Kendine çok güveniyor.Buda yonkouları bile indirecek bir teknik geliştirdiğini düşünüyorum.
(Cracker olayına fazla takılmayın cracker kaçak dövüşüyor.Luffynin 2 tane normal kong gunu yeterde artar bile ona..Ayrıca Luffy G4 ün mantığınıda düşünürsek gerekmedikçe dövüşte bir üst versiyon teknik göstermemeye dayalı bir stratejisi var.Yani ısrar ediyor seni bu sekilde yeneceğim gibi yada güçlü tekniklerime güç olarak layık değilsin gibi.)
Big Mom bu ark düşecek eminim ...Çocukları Big Mom a bağlı sadakatle onun yanındalar...Yalnız bu çocuklar Big Mom gerçek anneleri olmadığını hatta ailelerinin katili olduğunu öğrenirlerse (ki bence öyle olacak) oluşacak cümbüşe göründe bakın ...Tüm çocukları Luffynin yanında yer alırlar..Böylece Big Mom + Germa vs Luffy + Big Momun çocukları gibi bir senaryo olabileceğini düşünüyorum.Biraz ucuk olsada ters köşe için mükemmel bence
Tırstın mı?İnecek ve inmez diyenlere güleceğim, hunharca