Shinpachi ya da Sarutobi yap gitsin. :SGelmiyor aklıma yahu Düşünüyorum kime tilt oldum seriler içeresinde diye de. Az düşünmem gerekecek sanırım.
Shinpachi ya da Sarutobi yap gitsin. :SGelmiyor aklıma yahu Düşünüyorum kime tilt oldum seriler içeresinde diye de. Az düşünmem gerekecek sanırım.
Big Mom bu arc düşecek ama gidipte sonra ki arc'larda düşecekse olmaz o iş?Fazlası mesaj kasmaya giriyor. Eğer inerse 1 günlüğüne de Dof'un suratına Luffy'nin atak yaptığı avatarı kullanacağım.
@Smoker Şunu netleştirelim. Luffy bu adadan gidiyor ve o sırada Mom düşerse arc içinde mi gerçekleşmiş sayılıyor? Luffy adadan çıktı ortalık yangın yeri, herkes birbirine girmiş ama Mom henüz savaşıyor, 2 gün sonra gazeteden haberini alıyoruz ve düştüğünü öğreniyoruz. Sayılıyor değil mi? Yan çizecekler için tüm yolları kapatalım.
Sanji fanlarından bunu avatar yapmalarını bekliyorum.
Sayılır. Ancak olaylar bittikten sonra hala ayakta ise, geçmiş olsun.Fazlası mesaj kasmaya giriyor. Eğer inerse 1 günlüğüne de Dof'un suratına Luffy'nin atak yaptığı avatarı kullanacağım.
@Smoker Şunu netleştirelim. Luffy bu adadan gidiyor ve o sırada Mom düşerse arc içinde mi gerçekleşmiş sayılıyor? Luffy adadan çıktı ortalık yangın yeri, herkes birbirine girmiş ama Mom henüz savaşıyor, 2 gün sonra gazeteden haberini alıyoruz ve düştüğünü öğreniyoruz. Sayılıyor değil mi? Yan çizecekler için tüm yolları kapatalım.
Bahsin alınmıştır.hmm Big Mom inecek oyu verdim...Kaybedersem Avatarıma çöp adam çizip koyacağım
Ben zaten inecek diyordum, hala diyorum Bigmom inecek aksini düşünenlerle burda görüşürüzTırstın mı?
Bu olabilir esasen Ağır Sanji fanıyım baya dram olur bana. Uygunsa tamamdır benim içinde.Sanji fanlarından bunu avatar yapmalarını bekliyorum.
İnmezse ne yapacaksın, onu söyle sen.Ben zaten inecek diyordum, hala diyorum Bigmom inecek aksini düşünenlerle burda görüşürüz
Aynen. Olaylar bittikten sonra yani olabilecek bütün olaylara karşı hala daha inmediyse ama sonradan hiç alakası olmayan başka bir şey sebebi ile inerse bu sayılmaz.@DaredewillSayılır. Ancak olaylar bittikten sonra hala ayakta ise, geçmiş olsun.