Fikir adamı komik olacak da . Dare de 30 kere iddia ya girmiş.Bir fandaş olarak üzüldüm çok ağır yaptırımlar altına girmişsin. :S
Ama buna sevindim çok güzel haber. Kizaru yerine Apoo olsa tadından yenmezmiş.
Sence bu sayılır mı adam bunu günlük avatar olarak kullanıyordu. :/
Kabul etmedi. Ne onu ne yeşil poşeti.Ama buna sevindim çok güzel haber. Kizaru yerine Apoo olsa tadından yenmezmiş.
Linlin için savaşa hazırlık yapılıp, müttefik toplanmadı ya ondan.Benim merak ettiğim nokta şu; BM inerse ağır saçmalanır, seriyi bırakırım, olmaz öyle şey diyen arkadaşlar, 1 arc sonra Luffy Kaidou'yu indirirse (kendi deyimiyle) ne düşünecekler? Bu arctan takribi 1-2 hafta sonra olacak bu durum onları tatmin edecek mi?
Kimse Apoo demedi olum Hatırlamıyom yani.Kabul etmedi. Ne onu ne yeşil poşeti.
Diyen olmuştur ya, sevmediğini cümle alem biliyor.Kimse Apoo demedi olum Hatırlamıyom yani.
Sanki savaş kaybetmiş devlet gibi sıralamışlar önceden karşıtları da böyle değilse pek adil gibi durmuyor.Fikir adamı komik olacak da . Dare de 30 kere iddia ya girmiş.
Eder mi hiç. :/ Yeşil poşet iyiymiş ama kim bulduysa.Kabul etmedi. Ne onu ne yeşil poşeti.
Yok lan beni Dof, Zoro, Luffy haterı falan sanan var dhfkashkasfklDiyen olmuştur ya, sevmediğini cümle alem biliyor.
Valla beni ararsınız Mihawk konularında , yeni nesil çok fena beni mumla aratır.Mihawk ile hasret gidermeye başla.