Evet haala şansımız varAnladım.İner diyenler olarak hala şansımız var o zaman.
Evet haala şansımız varAnladım.İner diyenler olarak hala şansımız var o zaman.
Ben biliyorum. Hatta ufak bir listesini yazdım az önce yorum konusuna.Mom'ın değeri Dof'un çeyreği bile etmiyormuş. Dof tek yonkou 4 olunca önem ona göre oluyor. Forumun yarısı dofy ailesini ezbere sayar ama Mom'un aileyi bilen tam bilen çıkar mı?
Mihawk ile hasret gidermeye başla.Takanome...
Ben sokmadım ya iddiaya ama geri çıkamadım. Hayatta ilk defa şu saftirik Lufy'ye güvendik, bize kazık attı, tek gerçek Mingo.@Monkey D. Dragon hahahahaha bekliyorum bunu
Monkey D. Dragon: 1 ay parantez içine "Fikir D. Adamı" yazacak ve 1 hafta Kizaru avatarı kullanacak.
@Daredewill öyle iddaya mı girilir dostum. Dof u niye karıştın sen ya
Olmadı bu bari Rosi avatarı kullanacağım deseydin . ne o öyle destan gibi iddia ya girmişsin ..Ben sokmadım ya iddiaya ama geri çıkamadım. Hayatta ilk defa şu saftirik Lufy'ye güvendik, bize kazık attı, tek gerçek Mingo.
İşledi bitti zaten, bir daha gözüktüğünde savaşın ortasında, önemli bir noktada filan müdahil olur.O değil de bu kadar şeyden sonra, Linlin'in bir şekilde düşmesi gerekiyor Bu arc düşsün ya da sonraki arc haberini alalım fark etmez, bu kadın bir sefer daha bu kadar ayrıntılı işlenemez, One Piece için artık iyi bir malzeme değil. Ortadan kalkması gerekiyor.