Düştü haberi bi gelsinde..oo zaman zaten yeni arc dayızdır
Düştü haberi bi gelsinde..oo zaman zaten yeni arc dayızdır
Düştü haberi bi gelsinde..
Baksana kadın pasta krizine girdi, harici hiç bir şey olmasa bile bakarsın bütün çocuklarını öldürür. Yalnız kaldığında da imparator olacak devam edemeyeceğini düşünüyorum. Elbetteki bu sadece bir ihtimal..Şuan Bm korsanlarına dalacak başka bir İmp. bulamazsın. Ki bulduk diyelim İmp. sayısı 4 den 2 ye düşer.
İmp. hariç başkası da dalmaya yeltenmez
Ee nasıl düşecek bu kadın. ?
Bekleme bence.
Bu kadın kaç yaşında kim bilir ne krizler geçirmiştir.Baksana kadın pasta krizine girdi, harici hiç bir şey olmasa bile bakarsın bütün çocuklarını öldürür. Yalnız kaldığında da imparator olacak devam edemeyeceğini düşünüyorum. Elbetteki bu sadece bir ihtimal..
Diğer taraftan, şuradaki kurallarla bu bahsi kazanıp kaybetmek benim için çok önemli değil, Totto Land'da gelişen olaylar silsilesi sebebiyle kısa bir süre sonra düşsün, burada kaybetsem de ben kendimi kazandı olarak görürüm.
İşin içinde kazanmakta kaybetmekte var ama haala umudumu yitimedim ben..Bu kadın kaç yaşında kim bilir ne krizler geçirmiştir.
Oda gidipte Yonko tayfasını böyle kenara atmaz.
İstese şuraya Luffy yancılarını getirip heybeti ile düşürürdü.
Bm indi faslı çok uzak bir zamana kaldı bence.
Yok düşmesin bence önce Kaido
Bu gün biz yarın siz iddia kazanacaksınız forum burası biraz eğlenecez birazda çirkeflik yapacaz kurbanlarım hazır benim
@Alpamis hazır mısın ???
Hayır, arc haala bitmedi ve düşüp düşmediği belli değil.Arc bitti mi la şimdi?Kesin inmedi yani
Anladım.İner diyenler olarak hala şansımız var o zaman.Hayır, arc haala bitmedi ve düşüp düşmediği belli değil.