Ya bırak yetkini kötüye kullandın pis herif. Birde cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor :SKomikti ama.
Ya bırak yetkini kötüye kullandın pis herif. Birde cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor :SKomikti ama.
Ben baya kararsız kalmıştım konu açıldığı sıralar sonra bir süre foruma girmedim geldiğimde boşver sonucu makarasına girsem mi diye düşünürken baktım ki iddaaya kapatmışlar çoktan.Büyük bir hırsla emin olduğum bir taraf yoktu en başta çünkü adam arca iyi hazırlanmış.En başta oklar iki yönü de gösterir şekildeydi.Sırf Pedro için bile düşer diyenler vardı.Dof dan girince gaza gelmişler. Hem issho yu hem Rosiyi sokmuşlar araya Sen girmedin mi iddiaya
Düşer diyenlerin iddiaları baya ağır. Okama Sanjiler basacak forumuBen baya kararsız kalmıştım konu açıldığı sıralar sonra bir süre foruma girmedim geldiğimde boşver sonucu makarasına girsem mi diye düşünürken baktım ki iddaaya kapatmışlar çoktan.Büyük bir hırsla emin olduğum bir taraf yoktu en başta çünkü adam arca iyi hazırlanmış.En başta oklar iki yönü de gösterir şekildeydi.Sırf Pedro için bile düşer diyenler vardı.
Neyse artık biz deriz yeşil poşet diye sana sorun yok. Ejder bey uzunca bir süre rafa kalksın.Ya bırak yetkini kötüye kullandın pis herif. Birde cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor :S
İyi olur işte forum renklensin kötü mü.Düşer diyenlerin iddiaları baya ağır. Okama Sanjiler basacak forumu
Ben geri koyarım onu. Hem daha iddia sonuçlanmadı :SNeyse artık biz deriz yeşil poşet diye sana sorun yok. Ejder bey uzunca bir süre rafa kalksın.
İyi olur işte forum renklensin kötü mü.
@ROGER
Senin iddia da fenaymış mübarek. Hadi iyi yırttın gene.
Bi bildiğimiz varda konuşuyoruz kardeşim büyük kumar büyük kazançNe kadar eminse artık inmeyeceğinden, Oda bu kadar değildir.
BM'in hazır olan kılıfını ben niye göremiyorum? Kadını uyku halinde bile indiremiyorlar, canlıyken mi indirecekler? Ayrıca adamlarını saymıyor bile, tek başına bile felaket.BM'ı indirmek için kılıfı hazırladı zaten Oda ama yetmedi. Bundan büyük kılıf seriyi saçma yapmaz mıydı? BM'ın dövüşmesine engel bir sürü şey gösterdi bize krizlere soktu. Kaidou da dövüş ortasında sızacak herhalde. Bu kadın bu şekilde inmediyse Kaidou'yu kimse indirememeli.
Bence bu parantez içi arkadaşın esprisinden çok daha komik. Helmeppo avatarı ile iyi eğlenceler diliyorum.En büyük başarın BM düşmeyecek tahminin herhalde, yoksa bu çok komik esprini her başlığa yazmazdın. Yeter bence çok güldük.
(benzer durumda Kaidou olsa düşer demezdim)