Dof gibi rezil olmuyor hiç değilseSanji'ye katlanabilen midesi kaldıran herşeye katlanabilir Koby,Charloss,Foxy hiç farketmez.Sanji fanları her ortamda sağ kalabilirler bence.
![]()

Dof gibi rezil olmuyor hiç değilseSanji'ye katlanabilen midesi kaldıran herşeye katlanabilir Koby,Charloss,Foxy hiç farketmez.Sanji fanları her ortamda sağ kalabilirler bence.
![]()
Uçmaz o kadar rahat ol. Coby yeni neslin Aokiji'si olur. Ama hiç yanlışa bulaşmamış hali hani. Aokiji de bir zamanlar Garp'ın yanında süzme süzme geziyordu sonradan ne hale geldi. Çok iyi bir meyve şart tabi, ben logia deyip duruyorum ama aklıma logia gelmiyor lan :/Yani avatarındaki adam Garp'tan daha güçlü dese ne yapabiliriz ki?Havalı bir meyve yedirirse neden olmasın tabii de yeni nesil Amiraller farklı bir 3'leme ile de gelebilirler. Logia - Haki veya başka bir tema ile.
Dof fanı Sanjicilere laf etmesin lütfen.Sanji'ye katlanabilen midesi kaldıran herşeye katlanabilir Koby,Charloss,Foxy hiç farketmez.Sanji fanları her ortamda sağ kalabilirler bence.
![]()
Hemen saldırmış ahahaha.Rezil olmuyor deme bari bunu son söyleyecek olanlar sanji fanları çünkü.Dof gibi rezil olmuyor hiç değilseZincirleri tutuyorum hüüü
Fuji baba bana yardım etmedi
![]()
Ben de şöyle bir düşündüm, ben de pek bulamadım karaktere yakışacak bir meyve. Luffy'e zıt veya tam tersi Luffy'nin meyvesiyle uyumlu bir şeyler ayarlayabilir Oda.Uçmaz o kadar rahat ol. Coby yeni neslin Aokiji'si olur. Ama hiç yanlışa bulaşmamış hali hani. Aokiji de bir zamanlar Garp'ın yanında süzme süzme geziyordu sonradan ne hale geldi. Çok iyi bir meyve şart tabi, ben logia deyip duruyorum ama aklıma logia gelmiyor lan :/
Dragon yememişse rüzgar logiası yesin. Coby'nin yapacağı maksimum iş Luffy karşısında bir müddet dövüşebilecek kıvamda olmak Luffy'e göre çok düşünme.Ben de şöyle bir düşündüm, ben de pek bulamadım karaktere yakışacak bir meyve. Luffy'e zıt veya tam tersi Luffy'nin meyvesiyle uyumlu bir şeyler ayarlayabilir Oda.
şikayet ettim.Sanji'ye katlanabilen midesi kaldıran herşeye katlanabilir Koby,Charloss,Foxy hiç farketmez.Sanji fanları her ortamda sağ kalabilirler bence.
![]()
Tam olarak rakip olacaklarını düşünmüyorum zaten ne güç olarak ne amaç olarak. MF de olduğu gibi de tek yiyip geçeceğini sanmıyorum artık. O zamanlar daha yeni yeni güçleniyordu. Güzel bir FB ile son 2 yıldır ne yaptığını görsek de rahatlasam. Kapak hikayesi bekliyorum Coby'e ama hayırlısı.Dragon yememişse rüzgar logiası yesin. Coby'nin yapacağı maksimum iş Luffy karşısında bir müddet dövüşebilecek kıvamda olmak Luffy'e göre çok düşünme.