Seni seçiyorum @Monkey D. Dragon @Millennium Wizard @Yubashiri-samaİşte buna itiraz ederim.
Kum çocuk gömme saldırısı yapın lütfen
Seni seçiyorum @Monkey D. Dragon @Millennium Wizard @Yubashiri-samaİşte buna itiraz ederim.
Onlar yoluna gidebilsinler de saldırıyı sonra yaparlar.Seni seçiyorum @Monkey D. Dragon @Millennium Wizard @Yubashiri-sama
Wb çakınca yolu grand line'a kadar kaymış sonra da yolu mapusa düşen adam gelmiş laf çakıyor zuhahaha.Onlar yoluna gidebilsinler de saldırıyı sonra yaparlar.
Beni seçemezsin ben Mewtwo olduğum için poke topu atamıyorsun.Başkasını dene.Seni seçiyorum @Monkey D. Dragon @Millennium Wizard @Yubashiri-sama
Biraz da şu tarafa ağla lütfen.Wb çakınca yolu grand line'a kadar kaymış sonra da yolu mapusa düşen adam gelmiş laf çakıyor zuhahaha.
Ağlasam suyundan dayak yiyecek karakterin var lan dsklfhdklshfBiraz da şu tarafa ağla lütfen.
Aynen aynen güzel kafa yaz bana özelden ne kullanıyorsan.Ağlasam suyundan dayak yiyecek karakterin var lan dsklfhdklshf
2 cevabında da herhangi bir karşılık yok Aynı Croco gibi boş laf anca şldsjfşljsdfAynen aynen güzel kafa yaz bana özelden ne kullanıyorsan.
Biz dediğimizi yaparız okumayı bilmeyenler göremez sadece.2 cevabında da herhangi bir karşılık yok Aynı Croco gibi boş laf anca şldsjfşljsdf
Yav he dicem ne diyem artık. Laf salatası yapan tartışmadan hayır gelmez.Biz dediğimizi yaparız okumayı bilmeyenler göremez sadece.