Silinmiş Üye
Haklısın biraz gömdüm amiralleri ancak asıl güçlerinin meyveden geldiğini düşünüyorum.Haki bilmiyor desen tam olucak Caribou falan değiller. Bu adamlar denizcilerin zirvesi. Luffy'nin şuan kullandığı hakiyi Mfde bu adamlarda gördük.
Haklısın biraz gömdüm amiralleri ancak asıl güçlerinin meyveden geldiğini düşünüyorum.Haki bilmiyor desen tam olucak Caribou falan değiller. Bu adamlar denizcilerin zirvesi. Luffy'nin şuan kullandığı hakiyi Mfde bu adamlarda gördük.
İki sene önce yoldan geçen Luffy'den tek yiyen Koby'nin ileride onun rakibi olacağını düşünenler var.Coby gibi bir sümüklünün amiral olmasını istemiyorum.
Smoker'a da vahiy gelmesi lazım Amiral olması için.
İkisi de Koramiral kalır.
Çok düşük seviye o zaman. Marco harika meyvesiyle bile amirallerle boy ölçüşemiyor. hatta meyvesiz amiraller meyveli marcoyu tutsalar şaşırmamAmirallerin meyveler dışında fiziksel güçlerini bilmiyoruz.Bu yüzden kesin bir çıkarım yapmak zor.İlla bir yorumda bulunacaksak meyvesiz Marco seviyesi falandırlar.
Luffy'e rakip olamaz ama amiral olabilir. Oda bu adam gelişsin diye haftada 4 rütbe atlattı. Muhtemelen bir sonraki tanıtımın da koramiral diye geçecek. Yani ts öncesi boş çar değil artık.İki sene önce yoldan geçen Luffy'den tek yiyen Koby'nin ileride onun rakibi olacağını düşünenler var.
Luffy Roger üstü bir seviyeye geldiği zaman, amiral seviyesi Coby'e tek atarsa şaşırmam.İki sene önce yoldan geçen Luffy'den tek yiyen Koby'nin ileride onun rakibi olacağını düşünenler var.