Coby de casus birliğinden, casus birliğinin WG'ye ihanet ettiğini düşünüyorum, karşı karşıya olmasa da yan yana savaşabilirler.OP'nin sonlarına doğru şöyle bir şey bekliyorum :
Yerinde sayacağını düşünmüyorum. Amirallerin de meyveden ibaret olduğunu düşünüyorum. Meyvesini iyi kullanırsa amirale çıkar bence.Vergo'dan bile dayak yiyen, tek olayı meyvesi olan adamdan hiçbir şey olmaz. Coby de amiral olur.
Ciddi misin ?Amirallerin de meyveden ibaret olduğunu düşünüyorum.
Tashigi zoro’ya fazla gelir helmeppo’yla dövüşsün.coby-tashigi vs luffy-zoro görsek süper olur
Fuji hariç, Kizaru'yu, Akainu'yu ve Kuzan'ı meyvesiz düşün. Ryo ile ilgili bir şey belli değil. Amirallerin hakisi öyle dehşet-ül vahşet bir şey değil.Ciddi misin ?
Seride Rayleigh ile birlikte Wano dışında gelişmiş haki bilen sayılı kişiler olan Amiraller hakkında böyle düşünmen ilginç.Yerinde sayacağını düşünmüyorum. Amirallerin de meyveden ibaret olduğunu düşünüyorum. Meyvesini iyi kullanırsa amirale çıkar bence.
Güçlenir kesinlikle, ama bu adamın seri sonunda YC3 üstü bir seviyeye gelmesi her açıdan mantıksız olur. Amiral olacak olsa Punk Hazard'da bambaşka bir Smoker görürdük.Yerinde sayacağını düşünmüyorum. Amirallerin de meyveden ibaret olduğunu düşünüyorum. Meyvesini iyi kullanırsa amirale çıkar bence.