Smoker'in amiral olup, Coby'nin ölü olması şıkkını işaretliyorum ?
Sabo - Gion Chaton Coby şeklinde de olabilir, eski nesilden amiral kalacağını sanmıyorum ben. Shanks Luffyi, WB de Acei ön plana çıkarıyordu, Dragon da aynısını Saboya yapacaktır, devrim olarak Sabodan bekliyorum bir şeylerBen de bunları düşünüyorum. Drake belki ama.
Luffy'nin yürürken tek attığı elemanın nasıl bu kadar rütbe atladığını anlamıyor insan.Seri biraz gerçekçi olsa şuan Koby'nin helvasını yemiş olurduk.Smoker'in amiral olup, Coby'nin ölü olması şıkkını işaretliyorum ?
İnanılmaz zor bence. Serinin başından beri hayalini anlatıp duran çarı öldürürlerse ne anlamı kalır .Smoker'in amiral olup, Coby'nin ölü olması şıkkını işaretliyorum ?
Koramiral altı çöp oğlu çöp biraz haki bilen yükselir. Hocası Garp, az biraz da yeteneği var oluyor yani.Luffy'nin yürürken tek attığı elemanın nasıl bu kadar rütbe atladığını anlamıyor insan.Seri biraz gerçekçi olsa şuan Koby'nin helvasını yemiş olurduk.
Coby'nin kendisi bile seriden soğuma sebebiyken öyle bir koltuğa pembe saçlıyı oturtmazlar. O makamın bir ağırlığı var.İki sene önce yoldan geçen Luffy'den tek yiyen Koby'nin ileride onun rakibi olacağını düşünenler var.
Hayali için ölsün işte, kötü bir şey mi diyoruz xdİnanılmaz zor bence. Serinin başından beri hayalini anlatıp duran çarı öldürürlerse ne anlamı kalır .
İstediği kadar rütbe atlasın, o kısımda değilim ki ben. Sevmiyorum karakteri, umarım ölürLuffy'nin yürürken tek attığı elemanın nasıl bu kadar rütbe atladığını anlamıyor insan.Seri biraz gerçekçi olsa şuan Koby'nin helvasını yemiş olurduk.
Coby benim için adeta seriden soğuma sebeplerimden biri.Duygusal bir ağlağın Amirallik makamında işi olmaz.Koramiral altı çöp oğlu çöp biraz haki bilen yükselir. Hocası Garp, az biraz da yeteneği var oluyor yani.