Zor. Hiç mi dönüş olmadı yav, vay şerrolar :|
Neysem, herkes bi kere okuyor herhalde kitaplarını bbay.
Zor. Hiç mi dönüş olmadı yav, vay şerrolar :|
Neysem, herkes bi kere okuyor herhalde kitaplarını bbay.
O kadar dedim gidip yayınevlerini basalım diye
Yarın buluşuyoruz İthaki'nin önünde.O kadar dedim gidip yayınevlerini basalım diye
O tren geçti efendiii.Yarın buluşuyoruz İthaki'nin önünde.
Çoğu kişinin aksine Satranç'ın da abartıldığı kadar iyi olmadığı görüşündeyim, Zweig'ın en iyi kitabı değil benim gözümde.Hiç kitap okumayan biri olarak son 2 haftada 6 kitap okudum. Öncesinde sıkılırdım okumaktan şimdi ise durmadan okuyasım geliyor ne değişik bir adamım lan ben.
Okuduklarım.
Hayvan Çiftliği, Ölmez adamların evi, Kumarbaz, Don Kişot, Santranç, Sherlock Holmes idi.
Fakat Kumarbaz ve Santranç öyle mi bitirilirdi be az kızmadım yazarlara. "Ahh Polinam!"
Don Kişot ise güzel bir kitap ama fazla abartılıyor bana göre.
Don Kişot'u zamana göre de değerlendirmek gerekir. Öncesi yanılmıyorsam yok, roman kavramının ilki DK.Hiç kitap okumayan biri olarak son 2 haftada 6 kitap okudum. Öncesinde sıkılırdım okumaktan şimdi ise durmadan okuyasım geliyor ne değişik bir adamım lan ben.
Okuduklarım.
Hayvan Çiftliği, Ölmez adamların evi, Kumarbaz, Don Kişot, Santranç, Sherlock Holmes idi.
Fakat Kumarbaz ve Santranç öyle mi bitirilirdi be az kızmadım yazarlara. "Ahh Polinam!"
Don Kişot ise güzel bir kitap ama fazla abartılıyor bana göre.
İlk Zweig okuyuşumda bende Satranç gözüyle bakıyordum ama sonra farklı kitaplarını tanıyınca değişti bu görüşüm. Zaten biraz öznel bir görüş oluyor. Tam olarak elbet ki ortak paydede birleşen görüşler vardır ama bu en iyisidir demek zor.Çoğu kişinin aksine Satranç'ın da abartıldığı kadar iyi olmadığı görüşündeyim, Zweig'ın en iyi kitabı değil benim gözümde.