Peki İnsan ne ile yaşar ve İvan İlyic'in olumu hakkinda ne diyebilirsiniz?Beyaz Geceler çok kötü bulduğum bir eserdir fakay Yeraltından Notlar mutlaka okunması gerektiğine inandığım romanlardandır.
Peki İnsan ne ile yaşar ve İvan İlyic'in olumu hakkinda ne diyebilirsiniz?Beyaz Geceler çok kötü bulduğum bir eserdir fakay Yeraltından Notlar mutlaka okunması gerektiğine inandığım romanlardandır.
Aldım bunu.
Yabancı romanına göre yavaş ilerliyormuş nedir fikriniz ?Albert Camus - Veba
Fransız işgalindeki Oran şehrinin veba ile mücadelesini anlatıyor temeli çok basit ama içeriği çok derin romandır One Piece gibi.
Evet öyle ama Yabancı hikaye gibi kısa zaten.Yabancı romanına göre yavaş ilerliyormuş nedir fikriniz ?
İkisi için de bir fikrim yok.Peki İnsan ne ile yaşar ve İvan İlyic'in olumu hakkinda ne diyebilirsiniz?
İnsan ne ile yaşar'ı çok küçükken okumuştum. O zaman biraz sıkıcı gelmiş olsa da sanırım bazı hassas noktaları görmediğim içindi. Çünkü hala hatırlıyorum hikayesini.Peki İnsan ne ile yaşar ve İvan İlyic'in olumu hakkinda ne diyebilirsiniz?
Buna benzer bir kitap okudum. Ders kitabı tarzı kitaplara uygularsın da ağır kitaplara uygulamak zor. Klasikleri falan hızlı okursan çok da bir şey anlamazsın bana göre :/Şuan elimde ücretli e kitap olarak bunlar var .ilginizi çeken varsa atarım özelden atarım sayfa sayfa.
(Google playdan aldım .ücretsiz örnek okuyabiliyorsunuz ilk 10 20 sayfa galiba)Bunlar tam sürüm