Robert Charles Wilson-Dönüş
Bilim-kurgu seviyorsanız güzel bir kitap.
Bilim-kurgu seviyorsanız güzel bir kitap.
Bu dune serisini hep görüyorum ama başlamaya tereddüt ediyorum eski bir seri flimide var ama hep teredütdeyim.Fotodakilerin hepsi.
Gömülü dev şu an roman okuma konusunda okunup konuşuluyor iyi bir fırsat.
Dune serisi temelde 6 kitaptan oluşuyor. Ekstra bir 6 kitap daha var. Bilim kurgunun klasiklerinden. Baya derin bir hikayesi var ve daha ilk bölümlerden insanı içine çekiyor.
Serinin bir iki filmi yapıldı ama pek tutmadı. Bununla ilgili “Jodorowsky’s Dune” adında bir belgesel de var.
Borges te büyülü gerçekçiliğin öncülerinden. Çok güzel öyküleri var.
Hangi dizi? Belki dizi bölümünden daha anlaşılır olur.Arkadaşlar acaba bu kitabın ismi ney bilen var mı?
Çok sevdim bir dizi de herkesin elinde gördüm de merak ettim
Polisiye severler için iyi bir kitap. Yalnız grange hakkında çok iyi fikir verir diyemem. İlk kitaplarına kıyasla biraz sönüktür. Dolayısıyla okuyacak arkadaşlar bu kitabı okuyup grange bu muymuş demesinler küsmesinler. Siyah kan, kızıl nehirler gibi üst seviye kitapları da vardır.Jean-Christophe Grangé (Kaiken).
The mentalist dizinin ismi bölümü bilmiyorum malesef.Hangi dizi? Belki dizi bölümünden daha anlaşılır olur.
https://www.goodreads.com/book/show/1957.A_Tale_of_Two_CitiesThe mentalist dizinin ismi bölümü bilmiyorum malesef.