Ya adam adam.
Epik şiir türünü seviyorsan mükemmel bir kitap, zirvelerden biri. Ayrıca One Piece ile epey ilişkilendirebileceğin bir hikayesi var. Grand Line, insan dışı diğer yaratıklar falan benzer daha bir çok şey bulabilirsin. Oda okumuş, kesin.Odysseia'yı tavsiye eder misiniz?
Benimki biraz düzyazı gibi. Tabii şiirsel kısımları da var.Epik şiir türünü seviyorsan mükemmel bir kitap, zirvelerden biri. Ayrıca One Piece ile epey ilişkilendirebileceğin bir hikayesi var. Grand Line, insan dışı diğer yaratıklar falan benzer daha bir çok şey bulabilirsin. Oda okumuş, kesin.
Ben Fulya Koçak çevirisini okumuştum, şiir şeklindeydi. Düzyazı halini bilemem ama epikliği aynıdır. Her yönüyle ve şekliyle güzel bir destan.Benimki biraz düzyazı gibi. Tabii şiirsel kısımları da var.
Benimki bu. Aynı yazarın İlyadasını okumuştum beğenmiştim.Ben Fulya Koçak çevirisini okumuştum, şiir şeklindeydi. Düzyazı halini bilemem ama epikliği aynıdır. Her yönüyle ve şekliyle güzel bir destan.
Tanıtım yazısı şiirselmiş. Güzel görünüyor. İlyada'yı da düzyazıya çevirmişse zaten konuya ve üsluba hakimdir. İlyada buna göre daha ciddi bir kitap gibime gelmişti. Ody daha çoşkulu bir destan.Benimki bu. Aynı yazarın İlyadasını okumuştum beğenmiştim.
https://www.idefix.com/Kitap/Odysseia/Din-Mitoloji/Mitoloji-Efsane/urunno=0000000143707