Duyuruyu yaptım, doğru. Fakat manganın güncel bölümlerinin ne zaman çıktığına bakmadım, üstelik editleyecek kişi de müsait değil. Ben Kingdom'u doğru düzgün okumadım bile, hala 274. bölümdeyim.Anlamadım duyuruyu yapan sizsiniz!
Duyuruyu yaptım, doğru. Fakat manganın güncel bölümlerinin ne zaman çıktığına bakmadım, üstelik editleyecek kişi de müsait değil. Ben Kingdom'u doğru düzgün okumadım bile, hala 274. bölümdeyim.Anlamadım duyuruyu yapan sizsiniz!
Anladım merak ettiğimden sormuştum güncel bölümlerin yayınlanma tarihleri değişkenlik gösteriyo o yüzden tam bir tarih bilmiyorum bendeDuyuruyu yaptım, doğru. Fakat manganın güncel bölümlerinin ne zaman çıktığına bakmadım, üstelik editleyecek kişi de müsait değil. Ben Kingdom'u doğru düzgün okumadım bile, hala 274. bölümdeyim.
Ayda 3 bölüm çıkıyor . Spoiler genellikle pazartesi çıkıyor.Bölüm Raw olarak ise salı günü çıkıyor.İngilizcesi cuma yada cumartesi çıkıyor.711'inci bölüm ayın 13'de yayınlanmış en son
Sistemi kuralım, çıkış tarihlerine göre ayarlama yaparız o zaman.Anladım merak ettiğimden sormuştum güncel bölümlerin yayınlanma tarihleri değişkenlik gösteriyo o yüzden tam bir tarih bilmiyorum bende
712 yayınlandımı ben görmedimAyda 3 bölüm çıkıyor . Spoiler genellikle pazartesi çıkıyor.Bölüm Raw olarak ise salı günü çıkıyor.İngilizcesi cuma yada cumartesi çıkıyor.
Manga şu anda 713. bölümde .Raw çıktı. İngilizcesi cumayı bulur.
Ben mevcut Türkçe bölümlerin 60 bölüm ilerisindeyim, dediğinin olması için tek tek bütün bölümlerde isimleri değiştirmem gerek. Başlarda biraz zor oluyordu, ama karakter isimlerini öğrendim artık, sorun olmuyor çeviri yaparken. Güncel bölümler o isimle çıkıyor olabilir, oraları da ben çevireceğimden sorun yok.Smoker karakter isimlerini eski haline getirme ihtimaliniz var mı? En azından düşünseniz .Burada değişik isimler güncel bölümlerde değişik gerçekten kafam allak bullak oldu.Eminim baskalarında da böyledir.Orjinal isimler konusunu biliyorum ama sizin içinde zor oluyordur mutlaka .Sonuçta güncel bölümler hala Shin ,Mouten , Houken vb diye çıkıyo
Bu arada emeğinize sağlık ...mükemmel bir iş bu mangayı çevirmek
Demek ki iyi araştırmamışsın . Mangasail den takip et en azından.712 yayınlandımı ben görmedim
Sevinirim bu seriye verdiğiniz emekler için teşekkür ederimSistemi kuralım, çıkış tarihlerine göre ayarlama yaparız o zaman.
Hemen ışınlanıyorum teşekkürlerDemek ki iyi araştırmamışsın . Mangasail den takip et en azından.