24 bölüm yok aranın bitmesine, 250-259 arası yapıldı. 13 bölüm kaldı.598 bekleyen ben
Aralığın bitmesine 24 bölüm kaldığını düşününce
Gün gelecek, günceli göreceğiz, güneşli günler yakındır...
24 bölüm yok aranın bitmesine, 250-259 arası yapıldı. 13 bölüm kaldı.598 bekleyen ben
Aralığın bitmesine 24 bölüm kaldığını düşününce
Gün gelecek, günceli göreceğiz, güneşli günler yakındır...
Hızlısın. Bir bölümü çevirmen kaç dakikanı alıyor?24 bölüm yok aranın bitmesine, 250-259 arası yapıldı. 13 bölüm kaldı.
Bölüme göre değişiyor, genelde yarım saat.Hızlısın. Bir bölümü çevirmen kaç dakikanı alıyor?
Hangi günlerde ve nerede yayınlanıyor biliyor musun?Güncel bölümlerden çeviri yapılacağı duyurulmuştu kaçıncı bölümden başlanması planlanıyor ?
Anlamadım duyuruyu yapan sizsiniz!Hangi günlerde ve nerede yayınlanıyor biliyor musun?
Benmi yanlış anladım bilemiyorumSevgili Kingdom severler, sizlere kötü bir haberim var. Seriyi bırakmak durumunda kaldım. Artık yeni bölüm gelmeyecek bizden.
Şaka yaptım. Garcia Fansub editi üstlendi. Güncele giden yolda onlarla devam edeceğiz. Iki günde bir bölüm atabileceklerini söylediler. Eğer olursa, hızlıca güncele ulaşırız. Ayrıca @Tombe artık haftalık çıkan en son bölümleri yapacak. Yani haftalık güncel bölümleri de çevireceğim.