Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

Şu sahnede; "Sei gibi kralım olsun, varsın yönetim şekli monarşi olsun" dedim.
Defalarca okurum bazı kısımları, dün gece yine 2 saat savaş kısmını okudum.

@Smoker
Bekliyoruz, cilt cilt güncel çıkacak günleri. :)

Vizeler bi bitsinde şuna başlıyayım bende. Animesine bakmıştım 2-3 bölüm direk bırakmıştım sonra.
Mangasındada çizimleri pek hoşuma gitmedi açıkcası. O dudaklar falan :|

Vizeler bi bitsinde şuna başlıyayım bende. Animesine bakmıştım 2-3 bölüm direk bırakmıştım sonra.
Anime çizimleri kötü, hatta berbat. Mangasını oku zamanla açılıyor ve olaylar da aynı şekilde iyi bir hal alıyor. Çin tarihinden bir kesit anlatıldığı için saçmalama durumunun olacağını sanmıyorum.

Kingdom 410

Uzun bi' süre saray işlenecek görünüyor. Olması gereken buydu, bu hafta da devam edildi. İçeriğini, ingilizceye çevrilince daha iyi anlarız.

Animesini ilk sezonu baya kötü, özellikle 15-20'nci bölüme kadar, türk çizgi filmleri gibi ama konuya bağlanıyorsun, sonrası geliyor ve anime çok olmasada izlenecek kadar düzeliyor, ikinci sezon falan...

Geçen bölümde savaşacağız Eisei ile dedi bu bölümde yanına geldi bu neydi şimdi.
Annesi olduğu için durduk yere birseyler olmaz. Seramoni sırasında Ryo fui gibi saldırıya geçince şenlik başlamış olur.

Benim takıldığım nokta; kral, shin'i mi çağırdı acaba? neydi o mektup?

Seri bir hafta ara verdi, bekle bekle gelmiyor yeni bölüm. Tam da olayların kızıştığı kısımlara gelmiştik.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık