İşgale gelen ordunun savaş sonunda bütün kraliyet ailesinin yok edildiğini iddaa edecek ve başkent yağmalanacak aynı anda da Ei Sei öldürülecek, suçlu olarak da kraliçe gözükecek. Halk da bu sırada bir kahraman ve kurtarıcı (lider) arayacak ve Ryo Fui'de bu adam oluyor zaten. Krallığı ele geçirmiş oluyor bu sayede.
Not: 2-3 hafta kadar önce başladım seriyi okumaya. Söylemeye gerek yok zaten kısa sürede güncele geldim ve hasta oldum seriye. Mükemmel karakterler var, shin gene klasik bir baş kahraman elbette. Sanki seride Gutts ile Griffith'in yolları hiç ayrılmamış olsa olacakları gösteriyor gibi geldi bana, belki de bu yüzden bu kadar sevdim bilemiyorum. Animesi olduğunu da daha şimdi gördüm. Sitemizde başlığı olduğunu bile bilmiyordum. 38 bölüm çok az değil mi yaa? Yeni mi başladı animesi ve devam ediyor mu?
Ei Sei ölmez güçlü çıkar. Güçlü çıkacak ama ne şekilde çıkacağı önemli; ya ryou fui, uyaniklik yapar Sei ile birlik olup isyanı bastiracaklar yada sei, ryou fui ile kraliceyi birbirine kırdırıp aradan çıkacak.
Kaldi ki, bu savaşta Sei ölmez, tahtı garanti olur, çünkü hikaye shin ile sei uzerine kurulu. Mevzu diger ulusları istilaya kayar.
Kingdom 414 Raw
Sağlam şeyler dönüyor ama ne olduğu anlaşılmıyor. İngilizcesi çıksa da ne olup bittiğini bi' okuyabilsek.
Kingdom 415 Raw
Konuşmalarda ne konuşulduğu anlaşılmasa da tahmin edildiği üzere, Shin göründü sonunda. Ayrıca Sei'nin, ana kraliçe'den ve Ryofui'den daha sakin ve dik duruşlu olması baya keyif veriyor.