Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

414 çıkmadı gitti. Dünden beri bekliyorum. Yüksek ihtimal Shin isyan ordusunu durdurmada etkin rol oynayacak ve general rütbesi alacak. Tabi birde Moobu faktörü var. Pek kimsenin sözünü dinleyemecek gibi görünen bu adam bakalım napacak. Umarım Shin isyan ordusunu durdurmada Moobu'nun gölgesinde kalmaz.

İsyancılar aslında burada Moubu oluyor, Dolayısıyla Ryofui. Kraliçe sadece Sei'nin aradan çıkarılması için bahane, Shin gelse de Moubu'yu durdurabilecek gücü şu an yok. Bence Sei Ryofui'nin askeri komutanı olan yakışıklı abiyi kendi tarafına çekti ve dolayısıyla Moubu'yu da bu tarafa kaydıracaktır.

kingdom-413
Ryo Fui kraliçeyi tongayamı düşürdü ne yaptı orda.
İşgale gelen Ai orduyu kendi ordusuyla yenip Kahraman olmayımı planlıyor ?
İşgale gelen ordunun savaş sonunda bütün kraliyet ailesinin yok edildiğini iddaa edecek ve başkent yağmalanacak aynı anda da Ei Sei öldürülecek, suçlu olarak da kraliçe gözükecek. Halk da bu sırada bir kahraman ve kurtarıcı (lider) arayacak ve Ryo Fui'de bu adam oluyor zaten. Krallığı ele geçirmiş oluyor bu sayede.

Not: 2-3 hafta kadar önce başladım seriyi okumaya. Söylemeye gerek yok zaten kısa sürede güncele geldim ve hasta oldum seriye. Mükemmel karakterler var, shin gene klasik bir baş kahraman elbette. Sanki seride Gutts ile Griffith'in yolları hiç ayrılmamış olsa olacakları gösteriyor gibi geldi bana, belki de bu yüzden bu kadar sevdim bilemiyorum. Animesi olduğunu da daha şimdi gördüm. Sitemizde başlığı olduğunu bile bilmiyordum. 38 bölüm çok az değil mi yaa? Yeni mi başladı animesi ve devam ediyor mu?

Animesinde çogu yeri atlamış ve değiştirmişler. Kingdom 1 ve Kingdom 2 diye iki sezonu var İlk sezonun çizimleri baya kötü ama güzel savaşlar var ve Efsane genaral Qi var diye izlenir. Bende dişimi sıkarak izledim. Ortalara dogru göz alışınca bitirene kadar izlersin . İkinci sezon cizimler güzel.

Umarım MouBu OuQi nin hayatını kurtardıgını unutmazda Sei nin tarafını tutar. En azından Savaş konseyi başkanı Eise nin tarafına kaysın. Başlarda Ryonun 4 asından ihtiyar olanı MouBu ya " Bu odada senden daha güçlü biri var" ShouHei Kun'a bakmıştı. İttifak savaşında araları baya iyiydi .
Bu haftada geç gelecegi tuttu . Sabahtan beridir bakıyorum yok

İşgale gelen ordunun savaş sonunda bütün kraliyet ailesinin yok edildiğini iddaa edecek ve başkent yağmalanacak aynı anda da Ei Sei öldürülecek, suçlu olarak da kraliçe gözükecek. Halk da bu sırada bir kahraman ve kurtarıcı (lider) arayacak ve Ryo Fui'de bu adam oluyor zaten. Krallığı ele geçirmiş oluyor bu sayede.

Not: 2-3 hafta kadar önce başladım seriyi okumaya. Söylemeye gerek yok zaten kısa sürede güncele geldim ve hasta oldum seriye. Mükemmel karakterler var, shin gene klasik bir baş kahraman elbette. Sanki seride Gutts ile Griffith'in yolları hiç ayrılmamış olsa olacakları gösteriyor gibi geldi bana, belki de bu yüzden bu kadar sevdim bilemiyorum. Animesi olduğunu da daha şimdi gördüm. Sitemizde başlığı olduğunu bile bilmiyordum. 38 bölüm çok az değil mi yaa? Yeni mi başladı animesi ve devam ediyor mu?
Ei Sei ölmez güçlü çıkar. Güçlü çıkacak ama ne şekilde çıkacağı önemli; ya ryou fui, uyaniklik yapar Sei ile birlik olup isyanı bastiracaklar yada sei, ryou fui ile kraliceyi birbirine kırdırıp aradan çıkacak.

Kaldi ki, bu savaşta Sei ölmez, tahtı garanti olur, çünkü hikaye shin ile sei uzerine kurulu. Mevzu diger ulusları istilaya kayar.

Kingdom 414 Raw

Sağlam şeyler dönüyor ama ne olduğu anlaşılmıyor. İngilizcesi çıksa da ne olup bittiğini bi' okuyabilsek.

Kingdom 415 Raw

Konuşmalarda ne konuşulduğu anlaşılmasa da tahmin edildiği üzere, Shin göründü sonunda. Ayrıca Sei'nin, ana kraliçe'den ve Ryofui'den daha sakin ve dik duruşlu olması baya keyif veriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sonunda heyecan başladı ayrıca ryou fui ordunun bu kadar kalabalık çıkmasına şaşırıyor belki ei sei'ninde adamları vardır ordunun içinde

Sonunda heyecan başladı ayrıca ryou fui ordunun bu kadar kalabalık çıkmasına şaşırıyor belki ei sei'ninde adamları vardır ordunun içinde
Sanmam. Orduya adam sokmadan ziyade, Sei şu an politikayı iyi yürütüyor. Ona göre de hazırlıklarını yaptı, kardeşinin destekçilerini de kaybetmeden yanına aldı. Bir kısım sağlam askerini de savaşta öne sürdü şimdilik. Shin'in ortaya çıkması ile de Ai'ye ciddi kayıplar yaşatır ancak asıl sıkıntılar Moubu ortaya çıkınca gün yüzüne çıkacak. Moubu ile Ryofui'nin bağlantısı zaten biliniyor. Bu ikiliye karşı askeri yönden destek lazım olacak ve o zamanda öne çıkan isim Tou olacak ve geçen son savaşta rütbesini artırıp en üst general seviyesine çıkardılar. Bunu da bile bile yaptıklarını düşünüyorum artık.

Sanmam. Orduya adam sokmadan ziyade, Sei şu an politikayı iyi yürütüyor. Ona göre de hazırlıklarını yaptı, kardeşinin destekçilerini de kaybetmeden yanına aldı. Bir kısım sağlam askerini de savaşta öne sürdü şimdilik. Shin'in ortaya çıkması ile de Ai'ye ciddi kayıplar yaşatır ancak asıl sıkıntılar Moubu ortaya çıkınca gün yüzüne çıkacak. Moubu ile Ryofui'nin bağlantısı zaten biliniyor. Bu ikiliye karşı askeri yönden destek lazım olacak ve o zamanda öne çıkan isim Tou olacak ve geçen son savaşta rütbesini artırıp en üst general seviyesine çıkardılar. Bunu da bile bile yaptıklarını düşünüyorum artık.
Moobu'dan çok bir şey beklemiyorum ben. Yani beklemiyorum derken Ryo Fui'nin istediği şeyleri yapmaz gibi geliyor bana. Sei, savunma bakanını kendine çektiğini düşünüyorum ve savunma bakanı ile aralarında daha farklı bir ilişki var Moobu'nun onun sözünü dinler gibi geliyor bana nedense.

Moobu'dan çok bir şey beklemiyorum ben. Yani beklemiyorum derken Ryo Fui'nin istediği şeyleri yapmaz gibi geliyor bana. Sei, savunma bakanını kendine çektiğini düşünüyorum ve savunma bakanı ile aralarında daha farklı bir ilişki var Moobu'nun onun sözünü dinler gibi geliyor bana nedense.
Moubu, babası ölünce bile ideallerinden vazgeçmeyip duygusal bir şekilde uzaktan babasına selam çakıyor. Eğer Ryofui ile yol arkadaşlığı yapmışsa savunma bakanını dinlemez, saldırması gerekirse saldırır. Prensip sahibi biri ve sadakati sağlam. Bu riske karşı da Sei, Ouki'nin has adamını Tou'yu, Moubu ile aynı seviyeye çıkardı, yani Tou hak ettiğinden dolayı o konuma yükseltilmedi, sadık olduğu için yükseltildi. Yoksa güç ve kabiliyet olarak öne çıkma olsaydı Kanki daha hızlı yükselirdi. Kankinin ne yapacağı belli olmadığı için rütbesi artırılmadı.

Diğer yandan Savunma bakanını çok kritik bir durumda. Sei'ye hayran, Ryoufiye sadık. İkisinden birini seçecek, kimi seçerse avantaj sahibi o olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık