Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

Yok, öyle demek istemedim. Binbaşı, general, orgeneral, yüzbaşı, onbaşı vb. karşılıkları vardır çoğu rütbenin. Mareşal gibi bir şey oldu sanırım şu an Tou.
Korgeneral yada orgeneral olmuştur. Mareşal rütbesi çok ayrı bir rütbe. Shin yükseldikçe de rütbeleri daha iyi öğreniriz.

Korgeneral yada orgeneral olmuştur. Mareşal rütbesi çok ayrı bir rütbe. Shin yükseldikçe de rütbeleri daha iyi öğreniriz.
''Great General'' unvanı daha çok mareşallık gibi bence de ama harbi olanları. Ouki mesela adam için riboku bin dereden su getirdi onu da öldüremeyecekti.

''Great General'' unvanı daha çok mareşallık gibi bence de ama harbi olanları. Ouki mesela adam için riboku bin dereden su getirdi onu da öldüremeyecekti.
Mareşalliği daha çok Ouki, Renpa için uygun görüyorum. 3 general, 6 general gibi özelliği olan kişilere veriliyordur, öyle olmasını beklerim. Bu yüzden mareşal ünvanının herkese verilmediğini varsayarak Tou'nun korgeneral veya orgenaral seviyesine çıkarılmış olabileceğini düşünüyorum.

Yeni sayı/bölüm yarın mı çıkacak?
Genelde cumartesi akşamları rawı düşüyor. 1-2 gün içinde ingilizceye çevriliyor.

Kingdom 307: 5000-Man Commander

Hey gidi koca Ouki, yancın great general oldu. Sünepe talebenin generalliğe bir adımı kaldı. :(

Yurt dışındayken baya bölüm birikmiş . Bu haftada yoğun haftaya topdan okuyayım.
Yeni bölümlerden spo vermeyin heyecanı kaçmasın :)

Şuandan itibaren benim için kanki ouki seviyesinde bor adam.
Kuşatmadaki planları ile cidden zekasını gösterdi.

Kingdom 408 Raw

Sarayda kim kime arkadan komplo kuruyor belli değil, türk dizilerindeki entrikalardan daha beteri dönüyor. Genç kralın bu olayların üstesinden gelmesi çok zor görünüyor. Bir de, kralın annesinin çok kötü bir şekilde öldürülmesini istiyorum, basit ölüm ona ödül olur.

Kralın annesi de kontrolü kaybediyor gibi, Adamı gazlayıp yönetimi almak isteyenler var aralarında. Sei'nin durumu o kadar da kötü değil aslında, Moubu politikayla ilgilenmiyor, İsmi Shou ile başlayan ise krallığın geleceğini düşünüyor kafa kafaya bir güç gösterisinde çekimser kalacaktır. İhtiyar zaten güçlü kimse ona boyun eğerim diye bölüm 70 de söyledi. Geriye bir tek Reishi mi neydi o kalıyor. Ryofui'nin shobunkunu olduğu için onu satın alamaz veya yanlarına çekemezler. Kağıt üstünde Ryo biraz önde olsa da işler gerçekte eşit gibi, Özellikle Sai'deki savaştan sonra Sei'ye halk ve sarayda peygamberliğini ilan etse inanacak adam kaynıyor.

Kralın annesi de kontrolü kaybediyor gibi, Adamı gazlayıp yönetimi almak isteyenler var aralarında. Sei'nin durumu o kadar da kötü değil aslında, Moubu politikayla ilgilenmiyor, İsmi Shou ile başlayan ise krallığın geleceğini düşünüyor kafa kafaya bir güç gösterisinde çekimser kalacaktır. İhtiyar zaten güçlü kimse ona boyun eğerim diye bölüm 70 de söyledi. Geriye bir tek Reishi mi neydi o kalıyor. Ryofui'nin shobunkunu olduğu için onu satın alamaz veya yanlarına çekemezler. Kağıt üstünde Ryo biraz önde olsa da işler gerçekte eşit gibi, Özellikle Sai'deki savaştan sonra Sei'ye halk ve sarayda peygamberliğini ilan etse inanacak adam kaynıyor.
Anne kraliçe ile Ryofui'nin asıl korkusu yaş seramonisinden sonrası. Ryofui seramonide ortalığı dağıtmak istiyor, sonraya birşey kalmasın istiyor; kraliçe de henüz kral tam rüştüne ermemişken kendisine ait hakimiyet kurmak istiyor. Normalde Kral rüstüne erseydi bazı şeyler daha basit olabilirdi ama şu an zor durumda. Sai'de müttefik güçlerini tutmasından dolayı iyi bir desteği var yoksa normalde bu kadar güçlü olmadı.

Ah ah su güzelim seriyi keske
Türkçeye cevirselerdi de okusaydik
İngilizcemin olmasını istememin en büyük sebeplerinden biri bu :/

Ah ah su güzelim seriyi keske
Türkçeye cevirselerdi de okusaydik
İngilizcemin olmasını istememin en büyük sebeplerinden biri bu :/
Bir gün çevrileceğine inanıyorum. Bir de iyi çeviri olursa tadından yenmez.

Bi One Piece bi bu seri, geriye bakıp tekrar tekrar okuduğum iki seri.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık