kör topal
Usoppun yeri çok rahat doldurulur. Hatta ondan daha iyisini bile çok rahat buluruz seride.
Savas gucu+gözcü?Herkesin kendine ait yeteneği/birikimi varken Zoro çok çöp kalıyor. Bildiğin kas gücü sağlayan amele işte. Usopp'u da alet edevat yaptığı için ayırdım Zoro'dan daha fazla işe yarar gördüm. Zoro'dan sonra da Usopp gelir.
OP dünyasında savaş gücü bulmak diğerlerini bulmaktan daha kolay zannımca. Gözcülük pek bi' yetenek gerektirmiyor gibi? Sokaktan geçen X kişisi bile yapar o işi.Savas gucu+gözcü?
Vay be zoro.Demek siradan capulcularla es tutulur oldun.OP dünyasında savaş gücü bulmak diğerlerini bulmaktan daha kolay zannımca. Gözcülük pek bi' yetenek gerektirmiyor gibi? Sokaktan geçen X kişisi bile yapar o işi.
Adamın kendi tayfasında yeri yok he.En kolay luffy ile brook'un yeri dolar.Ikiside luzumsuz yere yer kapliyorlar.Ama luffy ankette olmadigi icin brook'a basicam
Bu arada zoro'ya oy verenler ya kiskaniyorsunuz yada hatersiniz
Eş tutmuyorum. Sadece OP evreninde yerinin doldurulması daha kolay diyorum.Vay be zoro.Demek siradan capulcularla es tutulur oldun.
Reizi uzdun enes.Reizi uzdun....
Adam doğruyu söylüyorVay be zoro.Demek siradan capulcularla es tutulur oldun.
Reizi uzdun enes.Reizi uzdun....
Amele Zoro gururla sunarAdamın kendi tayfasında yeri yok he.