Üye silindi 7263
Yaptıkları takdiri hak eden bir hareketti animeyi mükemmel yerinde bir Hashira'nın savaşının olacağı zaman da bıraktılar ve ardından devamını film olarak yayınladılar bunun sayesinde trendler ve rekorlara girdi.
Sürekli ölmüş anasını ve babasını hatırlayarak dövüş içinde güç alıyor. Bir yerden genlere giriyor anlamışsındır. Böyle bir seri. 5 lvl in 50 lvl le kapıştığı hatta yendiğini düşün p2w sistemi genleri ile...Her bölüm 20 dakika desek, 26x20 520 dk = 9 saat ama ben 4 saatte bitirdim. Molalar dahil.
Kötü diyemem ama sorum şu: Mangası okumaya değer mi? Adamakıllı bir hikayesi var mı yoksa ana karakterin en sonunda bölüm sonu canavarını öldürdüğü türden bir manga mı? Ona göre karar vereceğim.
Ne dersiniz?
Bence kesinlikle okumaya değmez. Animelere dair bölüm sonu canavarı klişelerini fazlaca barındırıyor. Hatta sonuna gelene kadar da bir çok saçma kısmı var. Anime ilk sezon ve filmi yeterli bence sonrası vakit kaybıHer bölüm 20 dakika desek, 26x20 520 dk = 9 saat ama ben 4 saatte bitirdim. Molalar dahil.
Kötü diyemem ama sorum şu: Mangası okumaya değer mi? Adamakıllı bir hikayesi var mı yoksa ana karakterin en sonunda bölüm sonu canavarını öldürdüğü türden bir manga mı? Ona göre karar vereceğim.
Ne dersiniz?