Bugün yeni bölümü gelecek çok iyi animasyon var, önceki 4 bölümü atlaya atlaya izledim bu hafta aksiyon var, yani bugünBundan da sıkılmaya başladım. :/
Artık bir şey olsun. :/Bugün yeni bölümü gelecek çok iyi animasyon var, önceki 4 bölümü atlaya atlaya izledim bu hafta aksiyon var, yani bugün
Mangayı okuyalı çok olduğu için hatırlamıyorum, umarım bu bölüm başlar.Ufotable da az çakal değil, ilk sezonun son bölümleri de uzamıştı, şimdi de uzatıyorlar.Artık bir şey olsun. :/
Zaten kısacık seriler, doğru düzgün konuya girene kadar kaç bölüm geçti.Mangayı okuyalı çok olduğu için hatırlamıyorum, umarım bu bölüm başlar.Ufotable da az çakal değil, ilk sezonun son bölümleri de uzamıştı, şimdi de uzatıyorlar.
Harbiden çok saçma, 24 bölüm yap gözümüz animasyon görsün, sonraki sezonda da finali yapardın ama ufotable bulmuş hazineyi, çok pis suyunu çıkaracak.Zaten kısacık seriler, doğru düzgün konuya girene kadar kaç bölüm geçti.
One Piece gibi yapmıyorlar diye yatıp kalkıp dua edelim...Harbiden çok saçma, 24 bölüm yap gözümüz animasyon görsün, sonraki sezonda da finali yapardın ama ufotable bulmuş hazineyi, çok pis suyunu çıkaracak.
28 manga bölümünü 11 bölüme uyarlamak nedir, arkadaş.
Bunu Bleach,Naruto yapıyordu iyice suyunu çıkarmışlar.