5-6.bölüm gibi aksiyon başlıyor. Ondan sonrası da hep yüksek tempoda devam ediyor.Konuyu görünce 2. sezonun başladığını farkettim. Can sıkıntısına izliyeyim diyorum ama çok sıkıcı be Tanjiro'nun olduğu her kısmı ileri sarasım geliyor.
Zaten 7 bölüm çıkmış demene göre 2 bölüm5-6.bölüm gibi aksiyon başlıyor. Ondan sonrası da hep yüksek tempoda devam ediyor.
Ya mangasını okuduğum için gidişatı biliyorum. Bundan sonrası full aksiyon şeklinde ilerliyor. İlk 3-4 bölüm arca giriş, olayları vs anlatıyor. Bir tık yavaş sıkılman normal. Sezon bitince izlersen 5.bölümden sonrası akar gider.Zaten 7 bölüm çıkmış demene göre 2 bölüm
Göz kanatıyor abow... Nedir bu gereksiz renk paleti kasma furyası ya...Animasyon cidden mükemmel.
Ben de beğendim. Op dövüşlerinden daha güzel geliyor. Sadece Tanjiro'nun bu korku mu bırak korkuyu cesaretlen hadi bir şey yap düşün yoksa öleceksin gibi düşünceleri artık bırakıp dövüşmeli. Bu tip söylemleri sürekli olunca hoşuma gitmiyor bi.Animasyon cidden mükemmel.
Mangayı okusan bir de leş atıyor...Ben de beğendim. Op dövüşlerinden daha güzel geliyor. Sadece Tanjiro'nun bu korku mu bırak korkuyu cesaretlen hadi bir şey yap düşün yoksa öleceksin gibi düşünceleri artık bırakıp dövüşmeli. Bu tip söylemleri sürekli olunca hoşuma gitmiyor bi.