İlk bölümde trenle alakalı şeyler vardı galiba ama sonrasında arkın isminde de olan "red light district" kıvamında bir yere geçiliyor. Biraz yavaş başlıyor ark ama sonradan vites yükseliyor sanırım. Son çıkan bölüm iyiydi.
İlk bölümde trenle alakalı şeyler vardı galiba ama sonrasında arkın isminde de olan "red light district" kıvamında bir yere geçiliyor. Biraz yavaş başlıyor ark ama sonradan vites yükseliyor sanırım. Son çıkan bölüm iyiydi.
Geldi.İkinci sezonu mu geldi bunun ?
2 hafta sonra bitiyor.İkinci sezonu mu geldi bunun ?
Aşırı yavaş işliyor, sürekli konuşma ve flashbackler... Artık Kale toplantısını görmek istiyorum.Güzel bir savaş için bir sonraki arc daha uygun olacak gibi.Bu savaştan bişi anlamadım ben.Bu haftaki bölüm güzel olmuş. Zaten seride savaşları dolandirmadan direk çizdikleri için kaymak gibi ilerliyor. Tengen ile üst 6 arasındaki savaşta iblis avcılarının ne kadar güçlü olsalar da iblislere karşı hep zorlanacağı fikri iyi lanse edilmiş durumda. Tanjiro nun her işi yaparken açıklama yapması ve sanki hep zorla hareket ediyor gibi davranması biraz can sıkıcı. Manga'da çok dikkat etmemiştim ama anime de abartmışlar. Artık gyomei ve sanemi nin vakti gelsin de ortam hashira görsün.
Mangayi takip ettin mi bilemiyorum fakat olması gerektiği gibi gidiyor diyebilirim biraz daha hızlısı duyguyu yansıtmaz bence.Aşırı yavaş işliyor, sürekli konuşma ve flashbackler... Artık Kale toplantısını görmek istiyorum.Güzel bir savaş için bir sonraki arc daha uygun olacak gibi.Bu savaştan bişi anlamadım ben.
Ek sahneler de ekliyorlar. Son bölümdeki flashback sahneleri mangada yoktu diye hatırlıyorum.Mangayi takip ettin mi bilemiyorum fakat olması gerektiği gibi gidiyor diyebilirim biraz daha hızlısı duyguyu yansıtmaz bence.
Evet manga'da yok sezonun son bölümü 45 dakika olacak ise sıradaki bölüm son bölüm olabilir.Ek sahneler de ekliyorlar. Son bölümdeki flashback sahneleri mangada yoktu diye hatırlıyorum.
Mangayı okudum.8 dk da duygu yansıtmazsın ama. Az savaş görelim, zaten 20 dk. Son savaşı nasıl çekebilecekler merak ediyorum.O savaş için Mugen Train gibi bir film gerekli aslındaMangayi takip ettin mi bilemiyorum fakat olması gerektiği gibi gidiyor diyebilirim biraz daha hızlısı duyguyu yansıtmaz bence.