Yine birkaç kesikten ibaret panelleri bayağı yorumlamışlar, fightın hızlı olduğunun farkındayım da şu efektleri bir tık azaltsalarmış keşke. Bazı yerlerde gözüm karakterleri göremedi, bazen de ne oluyor ya diyerek izledim. Ayrıca epilepsiyseniz hiçbir ufotable eserini izlemeyin krize sokar gnsmfmsmfh.10.bölümü şimdi izledim. Bana göre serinin şimdiye kadar ki en iyi bölümü olmuş. Filmi de ekliyorum. Filmden de iyi. 19.bölümü de geçer.
EDIT: 19.bölümün direktörü Toshiyuki Shirai 10.bölümünde direktörüymüş. Saygılar
10/10 yorum.Toei biraz feyz alır mı ? Sanmam
Aynen öyle. Manganın bıraktığı etkinin çok üzerinde bir etkisi var animesinin. Sahneleri de çok iyi şekilde detaylandırıp geliştiriyorlar. Bu fight mangada hiçbir etki bırakmazken anime de ortaya çıkan şey başka bir seviye oluyor. Bunu görünce ilerisi için daha da heyecanlanıyor insan. Efektlerin bir tık fazla olduğuna katılıyorum bunu da bu arca bağlıyorum. İlk sezon bu kadar fazla değildi bu sezon Tengen üzerinden gittiği için gösteriş adı altında bir tık fazla abanmış olabilirler. Tengen e de bu yakışırYine birkaç kesikten ibaret panelleri bayağı yorumlamışlar, fightın hızlı olduğunun farkındayım da şu efektleri bir tık azaltsalarmış keşke. Bazı yerlerde gözüm karakterleri göremedi, bazen de ne oluyor ya diyerek izledim. Ayrıca epilepsiyseniz hiçbir ufotable eserini izlemeyin krize sokar gnsmfmsmfh.