3 falan deniliyordu 1.5 falana kadar düştümü son zamanlarda rakamlar.Mihawk'ın ödülü açıklandığında, ödülü 1.5 milyar ve üstü çıkarsa haterleri, 1.5 milyar altında çıkarsa ise fanları kendine dikkat etsin.
3 falan deniliyordu 1.5 falana kadar düştümü son zamanlarda rakamlar.Mihawk'ın ödülü açıklandığında, ödülü 1.5 milyar ve üstü çıkarsa haterleri, 1.5 milyar altında çıkarsa ise fanları kendine dikkat etsin.
Bu schi’ler bu savaşı takmıyor ki. Neden savaşı takmayan adam Vista için uğraşsın? Zaten muhabbet ediyorlar. Birbirlerini öldürme istekleri yok belli ki.Vista'ya düelloyu sonraya erteleyelim demek düşük profil çizmek oluyor.
Düello nedir bilmediğinden böyle diyorsun herhalde.Ateşli silah düellosu dışında başlar başlamaz tek atmayla sonuçlanan kılıç düellosu örneği hatırlamıyorum.Adam bir şok dalgası çaktı hepsine. Bu dövüşü sonraya erteleyim demedi ya.
@Millennium Wizard
Aklı gidik Big Mom, sadece tutup yerden yere çakar 1 Milyar 300 milyon berilik Queen'i altına sıçırdı. Yerden kalkamadı adam.
Kaido çekti 1.5 Milyar berrylik Luffy'e tek attı.
Sorun o ikisi arasında bir düellonun gerçekleşmesi. Olması gereken ise Mihawk'ın tek taraflı bir kıyım yapması idi.
Aynı adam çekti MR 1'e tek attı. Onu düelloya layık mı görmüyor? Vallaha komikleşiyorsun Emre savunacam diye sıvıyon. Vista,Mihawk'ın o şekilde tek atacağı biri olsa zaten teke giderdi Mihawk da fazla kaale almazdı.Düello nedir bilmediğinden böyle diyorsun herhalde.Ateşli silah düellosu dışında başlar başlamaz tek atmayla sonuçlanan kılıç düellosu örneği hatırlamıyorum.
Amaç kılıç becerisi.Kılıç kullanıp açık yakalamak.Vista gibi becerikli adam hemen açık vermez.
Bunu hep söylemiştim gerçi.Bu durum böyle olmasaydı Mihawk beyazsakala attığı en güçlü kesişle hemen girişir Vista da karşısında duramazdı diye.
Hiçbir zaman 3 demedim. Neden 1.5 dediğimi de açıklayayım madem.3 falan deniliyordu 1.5 falana kadar düştümü son zamanlarda rakamlar.
Luffy tutamayan amiraller ne oluyor? Mf üzerinden konuşmayı bırakmanın zamanı gelmedi mi artıkVista'ya düelloyu sonraya erteleyelim demek düşük profil çizmek oluyor.
1 - Daz bones kılıç ustası değil.Dolayısıyla kılıç düellosu yapamaz.Aynı adam çekti MR 1'e tek attı. Onu düelloya layık mı görmüyor? Vallaha komikleşiyorsun Emre savunacam diye sıvıyon. Vista,Mihawk'ın o şekilde tek atacağı biri olsa zaten teke giderdi Mihawk da fazla kaale almazdı.
@Mr.Bushido
O zaman Mr1 'i ve diğer 2 Okamayı'da teklemeseydi. Vista'ya sıra gelince mi takmıyor oluyor?
En son Akainu'nun karşısına çıkan bir tümen dolusu WB korsanlarını gördük.Luffy tutamayan amiraller ne oluyor? Mf üzerinden konuşmayı bırakmanın zamanı gelmedi mi artık
Luffy> bir tümen dolusu wb korsanları diyorsun yaniEn son Akainu'nun karşısına çıkan bir tümen dolusu WB korsanlarını gördük.