Şimdi senin dediğine göre de ödüllerde oluşumun hiç etkisi yok. Oluşum dediğin şey, tehdit seviyeni de artırır ve biz, tehdit seviyesinin de ödülü etkilediğini biliyoruz. Gazetedeki Morgans'ın haberini hatırla. Hadi diyelim ki, tayfası olması ödülünü hiç etkilemesin. Müttefikleri ve yaptıkları da mı etkilemiyor? Mihawk'ın bildiğimiz ne bir müttefiki var, ne de hükümeti hedef alan saldırıları, olayları. Impel Down mu bastı, Enies Lobby mi indirdi, Marineford mu bastı, Kutsal Ejder mi yumrukladı? Bunları yapmasını geçtim, adamı bildik bileli Shichibukai. Yani bir şey yapmıyor. Shichibukailik kaldırıldıktan sonra da yaptığı şey yine şatosunda beklemek. Luffy'yi de geçelim, Karasakal'ın ödülü 2.2 milyar. Benim bunlardan anladığım, ödülün 1.5 ve üstüyse imparator olabilecek birisin demektir. Yani Mihawk 1.5 üstü ödül aldığı halde o güçte değilse, o güçte olduğunda ödülü kaç olacak?Luffy'nin tam imparator sayılmama durumu da var orada. Ayrıca Yonkou bireysel ödüllerinin tayfayla alakası yok bence. Atıyorum Benn'in ödülü 3 se Shanks'in ödülünü etkilemez. Ki muazzam ödüller var bence o tayfada. Yani dediğin gibi olsa bireysel olarak birbirine yakın güçte olduğunu düşündüğümü Yonkoular arasında en yüksek ödülün Shanks'in olması gerekirdi. Çünkü hem birbirine yakın güçteler. Hem de tayfasında muazzam ödüller var.
Kaido'nun ödülü bir tık daha fazla BM'den çünkü bir tık daha zalim veya bir tık daha güçlü. Yapılan zalimlikler veya güç konusunda bireysel etki neyse kaptanın gücü o oranda artıyor.
Atıyorum Luffy'nin ödülü kendi yaptığından artarkem Zoro'nun ödülü ise kendi yaptığından dolayı kendi yaptıkları ölçüsünde artıyor.
Mihawk da şu an ünvanlı ve hükümet tarafından direk hedef alınmış biri. Bireysel gücü baz alınacak ve çok net 1.5 dan fazla olacaktır. 3 olur mu bilmiyorum ama 3 olsa şaşırmam.
Denklem senin dediğin gibiyse 2,5-3 milyar olursa bu Mihawk> Roger demektir