Kid Rooya et diye Yasoppu yedirir.Akıllı olsun.Kid terbiyesizi yoldan geçerken bizim Roo'ya şişko demiştir.
Sinirlenen Roo bizimkinin kolunu, eline vermiştir.
Kid Rooya et diye Yasoppu yedirir.Akıllı olsun.Kid terbiyesizi yoldan geçerken bizim Roo'ya şişko demiştir.
Sinirlenen Roo bizimkinin kolunu, eline vermiştir.
Kid K.K olsun o zaman Op da klasik sona uymamış olur, bence herkes memnun olur.Merhabalar, ufak bi teorimi söylemek istiyorum, diğer sayfaları okumadım yazıldıysa şimdiden kusura bakmayın.
Kid her zaman inatçı ve hırslı bir tipti. Teorim şu şekilde,kid shanksın oğlu. Ondan nefret ediyor. o yüzden onu hedef aldı. ve shanks ile vs atıp onu yenmek ıstedi ancak; shanksı gördüğünde tek kolu olmadıgını fark etti, ve vs adil olsun diye kolunu kendi kesti. o şekilde vs attılar. shanks bunu tokatladı ve yolladı.
Silahla alamayacağına göre pistol ile.Kolunu mu yedi diyorsun ? Yok artık.Zamanında Roo demiştim, hala aynı fikirdeyim. Hatta olayın nasıl geliştiğini tahmin edebiliyorum. Büyük ihtimalle ilk bölümdeki haydutun Shanks'a silah tutması ve Roo'nun birden onun kafasına sıkmasına benzer bir sahne yaşandı. Kid Shanks'a atarlanıp kolsuzluğu ile ilgili laf sokmuştur, Roo reis anında orada belirip Kid'den bi ısırık almıştır.
Aynen. Isırıp koparmıştır. One Piece için fazla mı vahşi?Silahla alamayacağına göre pistol ile.Kolunu mu yedi diyorsun ? Yok artık.
Demişim. Kid fanları beni eklesin.Shanks ile eşit koşullarda dövüşmek için kolunu kendisi almıştır.