Tüfeğe gerek duymadan böyle almıştır:Tüfekle kol koparmak nedir hayvan. Bu kadar vahşi olacağını tahmin edemedik. Sarışın kılıççı almıştır demiştim
Tüfeğe gerek duymadan böyle almıştır:Tüfekle kol koparmak nedir hayvan. Bu kadar vahşi olacağını tahmin edemedik. Sarışın kılıççı almıştır demiştim
Bölümdeki konuşmalara göre Kid’in kolunu kaybetmesine neden olan kişi Ben Beckmanmış…
Bir kez olsun yanılmak isterdim.Kolunu kimin aldığını tahmin etmek zor ama konu güzel olmuş..
Op evrenindeki en delikanlı, cesur adamdır! Ana karakter olmamanın cezasını da kolunu kaybedip, Kaido karşısında can verecek noktaya gelerek çekmiş, daha da çekecek ama verdiklerinin karşılığını alacağı gün de gelecektir!
Panik kararı.
İftira ve karalamaya devam. :S Erken müdahale edeyim dedim ama karışıklık olmuş işteyken acele yaptım.Tehdit mesajı öncesi ve sonrası @Millennium Wizard
SEDAT PEKER'E ATAR YAPTI SONRA ÖZÜR DİLEDİ!
www.youtube.com
Reis uyan.Ben tayfadan biri dendi diye hatırlıyorum ya.
Bana Yasopp yakın geliyor. Bence keskin nişancı saldırıları bir kolu yerinden koparacak güçte bir saldırı yapabilir OP'ta. Gene de belli olmaz. Beckman da olabilir.