Kızıl Saç Korsanları'ndan biri dendiği içindir. Shanks olsa direkt bahsedilirdi bence.Shanks niye yok şıklarda anlamadım.
Kızıl Saç Korsanları'ndan biri dendiği içindir. Shanks olsa direkt bahsedilirdi bence.Shanks niye yok şıklarda anlamadım.
Kızılsaç Korsanlarıyla savaşırken diyordu sanki. Tabi çevirilere de bağlı. Bence Shanks ihtimal dahilinde ama niyeyse bana Beckman yakın geliyor en çok.Kızıl Saç Korsanları'ndan biri dendiği içindir. Shanks olsa direkt bahsedilirdi bence.
Ben tayfadan biri dendi diye hatırlıyorum ya.Kızılsaç Korsanlarıyla savaşırken diyordu sanki. Tabi çevirilere de bağlı. Bence Shanks ihtimal dahilinde ama niyeyse bana Beckman yakın geliyor en çok.
Çok mantıklı.Merhabalar, ufak bi teorimi söylemek istiyorum, diğer sayfaları okumadım yazıldıysa şimdiden kusura bakmayın.
Kid her zaman inatçı ve hırslı bir tipti. Teorim şu şekilde,kid shanksın oğlu. Ondan nefret ediyor. o yüzden onu hedef aldı. ve shanks ile vs atıp onu yenmek ıstedi ancak; shanksı gördüğünde tek kolu olmadıgını fark etti, ve vs adil olsun diye kolunu kendi kesti. o şekilde vs attılar. shanks bunu tokatladı ve yolladı.
Çok ihtimal veremedim ama teori güzelMerhabalar, ufak bi teorimi söylemek istiyorum, diğer sayfaları okumadım yazıldıysa şimdiden kusura bakmayın.
Kid her zaman inatçı ve hırslı bir tipti. Teorim şu şekilde,kid shanksın oğlu. Ondan nefret ediyor. o yüzden onu hedef aldı. ve shanks ile vs atıp onu yenmek ıstedi ancak; shanksı gördüğünde tek kolu olmadıgını fark etti, ve vs adil olsun diye kolunu kendi kesti. o şekilde vs attılar. shanks bunu tokatladı ve yolladı.