kaidou
İyi de yeni dünyaya iki koluyla sağlam bir şekilde gireli iki sene oldu bu adam. Ne olduysa iki sene içerisinde oldu, geçmişiyle ilgili ne olabilir ki, veya önemsiz bir şahıs 400 milyon küsür ödüllü ve en kötü nesilden olan birinden kol alabilir mi mesela. Ayrıca Kid in Big Mom korsanlarına saldırdığını biliyoruz, Cracker in söylediklerine göre de kendisinin Big Mom korsanları tarafından patates edildiği sonucunu çıkarabiliriz, yani en azından benim için öyle. O yüzden basit bir olay olduğunu şahsen düşünmüyorum.Bence geçmişiyle ilgili bir şeydir. Önemli bir şahıs yapmak zorunda değil ki illa.
Aynen, aldığını düşünüyorlar. Kizaru nun bahsettiği güçte çıkarsa sadece kol almakla kalmaması lazımdı, gerçek manada genç wb gücünde çıkarsa insafa geldiği için öldürmeden bırakmıştır diyebilirizHangi amiralin kolunu almış Wevill ? Zephry'nin mi ?
Harbiden Snack'da olabilir. Ben Cracker dedim de sonradan jeton düştü. Cracker, Snack düştükten sonra gönderilmişti. Ondan önce hepsiyle Snack uğraşmış büyük ihtimal. Bak kılıcı da var zaten.Ben Snack diyorum. Bence Snack iki yıl boyunca Brulle'nin bahsettiği istila hareketlerinde ilk yollanan komutan olmuştur. 2 yıl önceki Kid Snack'e bir kolunu bırakıp kaçmıştır.
Bu durumda Urouge Kidd den daha güçlü oluyorHarbiden Snack'da olabilir. Ben Cracker dedim de sonradan jeton düştü. Cracker, Snack düştükten sonra gönderilmişti. Ondan önce hepsiyle Snack uğraşmış büyük ihtimal. Bak kılıcı da var zaten.
Yani. Nasıl yaptıysa yaptı sonuçta bir komutan indirmiş Urouge. Mutlaka güçlüdür.Bu durumda Urouge Kidd den daha güçlü oluyor
Bilemiyorum ya Kidd Urouge den daha güçlü diye tahmin ediyorum Kidd in kolunu BM tayfasından birisinin alması bana mantıklı gelmedi konuşarak olsa sebebini anlatırdım ama yazarak anlatamıyorumYani. Nasıl yaptıysa yaptı sonuçta bir komutan indirmiş Urouge. Mutlaka güçlüdür.
Belki Kidd Yeni Dünya'ya girdikten 1 ay sonra gitti ama Urouge'un yaraları bile tazeydi.Bu durumda Urouge Kidd den daha güçlü oluyor