Niye bütün lanetli kılıçlar aynı fabrikadan mı çıkıyor?
Lawın bir şey kesmesi için üstün bir çaba göstermesi gerekmiyor. (haki yoksa) Kendisine bir direnç yok zira. Birinin elindeki kılıcı almak için ise kılıcı tutanın fizeksel gücünü bastırman gerekiyor. Bunu niye söylettiriyorsun anlamıyorum zaten. Ayrıca çok çamura yatıyorsun. Ben Law kesti yaptı falan diye bir iddia ortaya atmadım. Bunu yapması gayet mümkün, olanak dahilinde diyorum. Çünkü ortaya atılan iddia ''Law eziği, Kidden nasıl kol alacak'' şekinde idi. Sana göre olanak dahilinde değilse benim sözüm yok asıl.
Hee sana göre meyveyi 2 elle kontrol etmek ve tek elle kontrol etmek arasında hiç fark yok öle mi? Law örneğini veriyorsun da. Law tek kessin de görek. Adam 1 eliyle room açıp 1 eliyle kılıcı kullanıp kesme biçme yapıyor tek eliyle nasıl yapçak o işi hadi anlat.
%1 lik olanaklara sığınıp savunman ve tartışma ritmini bozman üzdü. Sunduğum her kanıta bir kulp buldun. Bunun suan benim 'Ace yaşıyor, Sabo da ki meyveyi Vegapunk üretti' diyip her anti tezi bir bahane ile gecistirmemden bir farkı olmaz.
Kid'in tayfası ağır basıyor dedim=> 1v1 atamazlar mi dedin.
Zoro'nun kılıcını, kılıçlarını çeken Kid, Kikoku'yu ceker dedim. => Her metal manyetizmadan etkilenmez ve bu lanetli kılıçlar ayni fabrikadan mi çıkıyor dedin.
Law'ın kesici yetenekleri ölümcül değil dedim => kolu orada bırakmazsa Kid yerine koyamaz dedin. (Aynen kolu kesti çok geldi paket yaptı evde yemek icin)
Bunlar cevap verdiklerin, vermediklerin var birde. Çamura yatmak sözü burada bana cuk diye oturmuş dimi?
PX karşısında bir yerlerini yırtıp kazandılar bu 2 tayfa. Kendine hiç sordun mu Law neden room açıp 30 parçaya bölmedi diye? Hani diyorsun ya hakı dışında bir şey Law'ın kesişlerini durduramaz diye. Law 2 yıl öncesinde belirli sertlikteki maddeleri bölebilir miydi? Israr ile hakisiz durdurulamaz tezine göre 2 yıl önce bu adam Jozu falan doğrar dimi? Yoksa buna cevabın da Law peşpeşe gelen PX lere tek attı. Mangaka Kid'i öne çıkarmak icin göstermedi bize mi diyeceksin?
Dediğim gibi burada Ace'in ölmedigine dair bir kurgu hazırlayıp sabaha kadar bahane üretebilirim. Bundan bir farkı yok yaptığının.
Gelelim uzuv kopmasının meyve gücünü değil, savaş gücünü azalttığına. Law tek eli olmadan nasıl kesecek diye bir laf etmişsin. O tek el ile room açıp, kolunu kontrol edip, trebol 'u indirdi. Gördüğün gibi meyve gücü azalmıyor, savaş gücü azalıyor. Meyve gücü azalır diye bir mantık baştan yanlış zaten. Verdiğin örneklerden gidiyim, Doff'un kolu gidince daha mi az tel üretir , daha mi yavaş üretir? Bunu bir kavra. Meyve gücü azalır diye birşey yok. Gladius'un tek elini kesince yaptığı mayınlar, kız kaciran etkisi mi yapacak? Kid'e donelim , adamın meyvesi şimdilik etken paramecia. Eğer o kol kendi eklemesi çıkarsa savaş gücü artar. Eğer o kol biri tarafından koparılmışsa savaş gücü azalır. Meyve gücü falan düşmez.