Her davada aynı yola baş koyacağız diye bir durum yok. O farklı bu farklı.25 kişi seni bıraktıysa vardır bir bildikleri tamam lan ben senleyim ama amiral savunduğun an ne olacak biliyorsun
@artyomdh lobi savaşları için adam topluyorŞl Fantezi Ligini halbuki büyük ödüllü yapmayı planlıyordum ama gördüğüm muamele bunu tekrar bir düşündürdü…
Aha kenny de terk etti @artyomdh :Valla ustam kimse savunmuyor haksızlık yapılıyor diye arty savunalım dedik bir anda adımız yancıya çıktı hikayede bile arty yancısı olmuşuz.
Bana sorsalar ben kaizokuou ile düşmanı mihawk'ı öldürmeye gitmek isterdim. Hem messici hem admin hem gsli hem yakışıklı hem zengin her şey istediği gibi herifin. Senin yerine hedef @Mihawk olmalıydı
Adamı rahat bırakmamız lazım geçen sefer o kadar üstüne gittik ki çorba yapmış hikayeyi her yerden bir üye fırlıyorSonraki bölümlerde Amiral fanlarından
birini bıçakladığım bir bölüm istiyoruz @FıstıklıBaklava
şu şekil
Bana sorsalar ben kaizokuou ile düşmanı mihawk'ı öldürmeye gitmek isterdim. Hem messici hem admin hem gsli hem yakışıklı hem zengin her şey istediği gibi herifin. Senin yerine hedef @Mihawk olmalıydı