Artiyi her gördüğümde Fantezi Ligi yazıyor.. Turnuva biteli 3 yıl oldu. Mesajlarını okumak 10 saatlik Hodor videosunu hatmetmek gibi.
Artiyi her gördüğümde Fantezi Ligi yazıyor.. Turnuva biteli 3 yıl oldu. Mesajlarını okumak 10 saatlik Hodor videosunu hatmetmek gibi.
Takılıyorum ya hikayede ki Ağırlığımı ve Karizmamı koruduğu sürece sıkıntı yokAdamı rahat bırakmamız lazım geçen sefer o kadar üstüne gittik ki çorba yapmış hikayeyi her yerden bir üye fırlıyor
Sanatçıyı üretim aşamasında rahat bırakmak şarttır.
Ben de takılıyorum ya ayıptır söylemesi kaşımla yazsam daha iyisini yazarım hala alpamış teklememişimTakılıyorum ya hikayede ki Ağırlığımı ve Karizmamı koruduğu sürece sıkıntı yok
La o değil de adam Netflix dizisine bağlarsa hikayeyi sıkıntı büyük.Adamı rahat bırakmamız lazım geçen sefer o kadar üstüne gittik ki çorba yapmış hikayeyi her yerden bir üye fırlıyor
Sanatçıyı üretim aşamasında rahat bırakmak şarttır.
Ben pek anlamam bu işlerden ama @FıstıklıBaklava böyle kalemini konuşturmaya devam ederse bu konu üzerinden rp yapacak artık herkes. Bu haftanın başrolleri bizdik.
@artyomdh nin fantezi lig övünme mesajlarına yapmak istediğimArtiyi her gördüğümde Fantezi Ligi yazıyor.. Turnuva biteli 3 yıl oldu. Mesajlarını okumak 10 saatlik Hodor videosunu hatmetmek gibi.